NRK Meny

8 milliarder til nytt sjukehus

Helse Sør-Øst har i sin økonomiske langtidsplan satt av 8 milliarder kroner til sykehusinvesteringer i Innlandet. Dette opplyste styreleder i Sykehuset Innlandet, Anne Enger på et styremøte i formiddag, melder Oppland Arbeiderblad. Pengene utbetales tidligst i 2022. Dette forutsetter at Innlandet klarer å samle seg om en løsning for ny sjukehusstruktur.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Skadeverk på barneskole

  I løpet av helga ble det gjort skadevrk på Ringebu barneskole. I følge politiet er det gjort tagging på vegger i tillegg til at ei dør er brutt opp. Ingenting skal imidlertid være stjålet.

 • Tysk bokpris til Åsne Seierstad

  Journalisten og forfatteren Åsne Seierstad, får en høyhengende, tysk bokpris.Hun får prisen Leipzig Book Award for European Understanding 2018, for boka "En av oss". Det er historia om mannen som utførte terrorhandlingen her i landet 22.juli 2011.

  Åsne Seierstad
  Foto: Hilde Bjørnskau / NRK
 • Nysatsing rullator-produksjon

  Bedriften Topro Industri i Gjøvik får 50 millioner kroner i ny kapital. Det skjer for å styrke produksjonen av rullatorer på det internasjonale markedet. Topro Industri har 150 ansatte. Selskapet er av Europas ledende produsenter av rullatorer.

  Produksjon av rullatorer på Topro Industri
  Foto: OA.no