NRK Meny

70-åring dømt for 33. gang!

En 70-åring bosatt i Oslo er domfelt for 33. gang etter en drosjetur til Gran i november i fjor. Politiet ble tilkalt etter at mannen nektet å betale for seg. I buksa til 70-åringen fant politiet samtidig amfetamin, noe han hevdet måtte skyldes at han hadde lånt buksa av en annen. De fleste av de tidligere 32 dommene mannen har sonet skyldes stort sett promillekjøring og kjøring uten førerkort, skriver avisa Hadeland.

Rettssal
Foto: Linda Vespestad / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Røykutvikling i Lillehammer

    En person ble sendt til helsesjekk etter røykutvikling i en bolig i Lillehammer i natt. Brannvesenet rykket ut til boligen klokka 0200, og fikk raskt kontroll på stedet. Røykutviklingen skyldtes hodetelefoner som var lagt på to kokeplater som var slått på.

  • Kinesisk snøkunst til Beitostølen

    Neste veke kjem ei gruppe med kinesiske snøskulptørar til Beitostølen for å starte arbeidet med eit stort kunstverk i snø, melder OA. I alpinbakken har dei nå laga ein snøhaug på tusen kubikk som dei langreiste kunstnarane skal få boltre seg i. Kunstverket er ein del av avtala som Beitostølen resort har inngått med millionbyen Harbin i Kina.