NRK Meny

70-åring dømt for 33. gang!

En 70-åring bosatt i Oslo er domfelt for 33. gang etter en drosjetur til Gran i november i fjor. Politiet ble tilkalt etter at mannen nektet å betale for seg. I buksa til 70-åringen fant politiet samtidig amfetamin, noe han hevdet måtte skyldes at han hadde lånt buksa av en annen. De fleste av de tidligere 32 dommene mannen har sonet skyldes stort sett promillekjøring og kjøring uten førerkort, skriver avisa Hadeland.

Rettssal
Foto: Linda Vespestad / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Sju siktet i Innlandet

    En mann fra Nord-Østerdalen, en fra sør i Hedmark, en fra Hamar, en fra Ringsaker, en fra Stange og to fra Vestoppland er siktet for nettovergrep etter Dark Room-etterforskningen i Innlandet, skriver Østlendingen. Alle er menn mellom 20 og 60 år.

  • Mange viltpåkjørsler i Innlandet

    Det har vært svært mange viltpåkjørsler i helga, og politiet råder bilistene til å kjøre forsiktig. Politiet i Innlandet har fått melding om 34 viltpåkjørsler; 17 rådyr, 15 elg, 1 hjort og 1 hare.

  • Løke: – Skal komme sterkere tilbake

    – Vi var rett og slett ikke helt med i dag, og vi bommet på for mange sjanser. Vi får ikke gjort noe med det nå, det er for seint, men vi skal komme sterkere tilbake, sier Storhamars Heidi Løke etter håndballjentenes tap i VM-finalen mot Frankrike.