NRK Meny
Normal

19-åring ble lottomillionær

Lørdag vant Magne Andre Dokken Karlsgot (19 år) fra Bagn i Valdres over tre millioner kroner i Lotto. Nå vil han kjøpe seg ny bil!

Magne Andre Dokken Karlsgot
Foto: Rune Stenslette

 

Magne Andre Dokken Karlsgot er ikke i tvil om hva han skal bruke penger på, nå som han har blitt 3.018.000 millioner kroner rikere.

- Jeg skal kjøpe meg ny bil, en skikkelig kakse-bil, gliser den bilglade 19-åringen, som i dag kjører rundt i en Volvo 240 fra 1985.

Tar det hele med ro

Til tross for at han i løpet av en kveld ble flere millioner kroner rikere, tar Magne Andre det hele med stor ro. Det gjør derimot ikke familien og vennene, forteller 19-åringen.

- Familien og vennene mine er helt på styr, forteller 19-åringen.

Til daglig er Magne Andre lastebil-lærling hos Valdres anlegg. Nå vil han ta seg en uke fri fra opplæringen for å se seg om etter ny bil. Men å slutte å kjøre lastebil har han ingen planer om, selv om han nå har blitt millionær.

- Det kan jeg ikke. Det blir det ingen penger av, smiler han.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Lygna får nytt ski-NM

    Lygna i Gran kommune skal arrangere del to i NM i langrenn i 2019. Det har Norges Skiforbund bestemt. Lygna arrangerte NM del en i fjor. Junior-NM i langrenn i 2020 går på Beitostølen.

    Petter Northug møter fans etter NM på Lygna
  • Trafikkuhell riksveg 4

    To personbiler er innblandet i et trafikkuhell på riksveg 4 sør for Mjøsbrua. Det er ikke meldt om personskader, men uhellet skaper problemer for trafikken på stedet, melder politiet.