NRK Meny
Normal

19-åring ble lottomillionær

Lørdag vant Magne Andre Dokken Karlsgot (19 år) fra Bagn i Valdres over tre millioner kroner i Lotto. Nå vil han kjøpe seg ny bil!

Magne Andre Dokken Karlsgot
Foto: Rune Stenslette

 

Magne Andre Dokken Karlsgot er ikke i tvil om hva han skal bruke penger på, nå som han har blitt 3.018.000 millioner kroner rikere.

- Jeg skal kjøpe meg ny bil, en skikkelig kakse-bil, gliser den bilglade 19-åringen, som i dag kjører rundt i en Volvo 240 fra 1985.

Tar det hele med ro

Til tross for at han i løpet av en kveld ble flere millioner kroner rikere, tar Magne Andre det hele med stor ro. Det gjør derimot ikke familien og vennene, forteller 19-åringen.

- Familien og vennene mine er helt på styr, forteller 19-åringen.

Til daglig er Magne Andre lastebil-lærling hos Valdres anlegg. Nå vil han ta seg en uke fri fra opplæringen for å se seg om etter ny bil. Men å slutte å kjøre lastebil har han ingen planer om, selv om han nå har blitt millionær.

- Det kan jeg ikke. Det blir det ingen penger av, smiler han.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Brann i DAB-radio

  Det ble mindre brann- og røykskader etter en brann i en bolig Harestua i Lunner lørdag kveld. Ifølge politiet startet brannen i en DAB-radio.

 • Storhamar vant etter spennende kamp

  Eliteseriekampen i ishockey mellom Lillehammer og Storhamar endte 2–3 etter en spennende kamp. Det var lenge 2–2 før gjestene Storhamar fikk inn ett mål i et av de siste minuttene av kampen. 10.031 så kampen.

 • Spennende i Håkons Hall

  Det er 2–2 i eliteseriekampen i ishockey mellom Lillehammer og Storhamar i Håkons Hall etter rundt halvspilt kamp. Stemningen er spent og høylytt blant de 10.000 publikummerne.

  Eliteseriekamp mellom Lillehammer og Storhamar i Håkons Hall
  Foto: Karianne Stordal / NRK