Normal

- Kaos i Antalya

Først hørte Ola Myhre et vanvittig smell. - Deretter oppsto det kaos, med et virvar av mennesker og røyk, forteller Ola Myhre som opplevde bombeeksplosjonen i Antalya på nært hold mandag.  

Skader etter at en bombe gikk av i feriebyen Antalya i Tyrkia 28.8.2006
Foto: CIHAN NEWS AGENCY / Scanpix/Reuters

Les også Ny eksplosjon i Tyrkia

Hamar-mannen var bare 100 meter unna da bombene på ny smalt i Tyrkia. Denne gangen i feriebyen Anatalya. Ola Myhre satt sammen med sin kone og noen venner på en fortauskafé da han hørte det enorme smellet.

- Jeg har aldri opplevd maken til smell i hele mitt liv. Det var sånn at vi spratt opp av stolene, forteller han.

Kaos

Etter smellet oppsto et virvar av mennesker som løp frem og tilbake. Ola Myhre valgte å gå mot området der bomben hadde gått av for å se hva som hadde skjedd.

- Det var mye røyk og mennesker. Jeg så også en avrevet arm, forteller han.

Bomben som gikk av i Antalya mandag ettermiddag er den femte i løpet av ett døgn i Tyrkia. Natt til mandag smalt det  i feriebyen Maramaris, og storbyen Istanbul. Tre mennesker ble drept og 20 personer ble såret i den siste eksplosjonen i ettermiddag.

Ikke redd

Ola Myhre sier han ikke er redd for å være i Tyrkia, til tross for eksplosjonene. Han har igjen litt over en uke av ferien, og har bestemt seg for å bli til tross for det som har skjedd det siste døgnet.

- Sjansen for at det skal skje noe her er ikke større enn på andre steder. Jeg er ikke redd. Tyrkere er verdens hyggeligste folkeslag, sier Myhre.

Helt upåvirket er han likevel ikke av hendelsen.

- Kona mi skalv som et aspeløv etterpå, og selv måtte jeg ta meg en raki for å roe nervene, sier den sindige hamarsingen.