Hopp til innhold

Ser Agder som en helhet

Jon Grindland fra Songdalen representerer Senterpartiet. Ved dette fylkestingsvalget er han partiets toppkandidat.

Vil beholde nattoget

Torild Runden er kandidat til ordførervervet i Vest-Agder, som listetopp på fylkesvalglista. Runden stiller som topp for Arbeiderpartiet ved dette valget.

Kjemper mot bompenger og eiendomsskatt

Tore Boye vil kjempe mot bompenger og eiendomsskatt, og for satsingen på dikterbyen Grimstad. Han topper lista for Demokratene ved fylkestingvalget i Aust-Agder.

Vil fremme kristen tro og moral

Hallvard Kvæven fra Sirdal topper fylkesvalglisten til Kristent Samingsparti, som på Sørlandet bare stiller liste i Vest-Agder.

Vil ha et robust næringsliv

Oddvar Skaiaa er fylkesordfører i Aust-Agder. Han topper også fylkesvalglisten for Kristelig Folkeparti ved dette valget, og sikter på fire nye år i ordførerstolen.

KrF på topp i Vest-Agder

Thore Westermoen får støtteKrF er vinneren og Arbeiderpartiet er taperen i ny meningsmåling for Vest-Agder.

En unødvendig barriere

Odd Arild SvalandOdd Arild Svaland ble vervet inn i senterpartiet av en venn for 16 år siden. Nå er han partiets listetopp til valget på nytt fylkesting i Aust-Agder.

Ap og SV tilbake - Frp og H frem

Arbeiderpartiet og SV er taperne og Fremskrittspartiet og Høyre vinnerne i Aust-Agder på en fersk meningsmåling som er gjennomført av Opinion nå en snau uke før valget.

Vil beholde Mandal og Farsund

Odd JørgensenSykehusene i Mandal og Farsund må beholdes, og landsdelen trenger oljeboring. Det mener Odd Victor Jørgensen, toppkandidat for Demokratene til ylkestingsvalget i Vest-Agder.