Hopp til innhold

Puls trenger dine tips!

Er det noe du lurer på, har du en god historie å fortelle, eller et tips om en god sak - ta kontakt!

Lyst på en kjæreste?

Mange enslige vil gjerne ha en å leve sammen med. Det er fint å ha en å dele opplevelser, tanker og følelser med. Her får du noen gode råd med på veien, når du ser deg om etter en kjæreste.

Våren er hoggormtid

Det er ikke bare mennesker som trives i skogen når våren kommer. Det gjør også hoggormen, som kommer snikende ut av vinterdvalen.

Hårtap kan behandles

Noen menn bryr seg ikke om det. For andre går det på selvtilliten løs når vikene blir dypere, månen vokser og håret blir tynnere.

- Ikke frykt tannlegen

Den årlige sjekken hos tannlegen er et mareritt for noen av oss. Derfor unngår mange å gå til tannlegen. Det kan få store konsekvenser for tannhelsa. Les rådene om tannlegeskrekk

Tøff uten hår

Glem vikene og la månen vokse. Mange av rådene går ut på å ikke bry seg om at håret forsvinner. Vi får satse på sjarmen i stedet! Her kan du lese rådene.

Snørrete vår

"Jeg velger meg april!" skrev Bjørnstjerne Bjørnson. Minst hver femte nordmann er uenig med ham. Med april begynner problemene med pollenallergi.

Frykter du tannlegen?

Kvier du deg for å gå til tannlegen, eller utsetter besøket i det lengste, tross tannverk?

Det smittsomme munnsåret

Det starter gjerne med en stikkende svie på leppen. Så utvikler det seg til blemmer og væskefulle sår. Det er det merkelige herpesviruset som er årsaken.