Se bokbad fra Cafe Stift: Vigdis Hjorth og Amalie Kasin Lerstang

Se bokbad med Vigdis Hjorth og Amalie Kasin Lerstang

Amalie Kasin Lerstang fikk Tarjei Vesaas’ debutantpris for« Europa». Vigdis Hjorth har skrevet romanen «Et norsk hus». Fredag diskuterte de bøkene deres på Litteraturfestivalen i Lillehammer.

Solkongen - hva skjer hvis all oljen forsvinner, og Norge blir et lutfattig land?

Hva skjer hvis oljen forsvinner?

Hva skjer hvis Norge blir et lutfattig land og ingen har råd til nye Playstation-spill? Lars Joachim Grimstad forteller fra boka «Solkongen» om hvordan Norge hadde vært hvis alt var helt annerledes.

Forfatterne Annette Münich og Oda Faremo Lindholm har gjennom bøkene sine og satt fokus på kroppsfokuset i dagens samfunn.

Et oppgjør med sommerkroppen 2015

De er lei av å høre om «sommerkroppen 2015». De er lei en del annet også. Og dette forteller de om under litteraturfestivalen i Lillehammer. Se det direkte fra klokka 10.00.

Hvordan virker det når du oppdager at faren din var SS-soldat? Det er tema under Litteraturfestivalen på Lillehammer . Kan det traumet krigen var overføres gjennom generasjoner, og i så fall: Hvordan arter det seg? Bjørn Westlie har skrevet bok om farens tid som SS-soldat ved Østfronten, og er aktuell med boka Fangene som forsvant.
Marte Michelet, vil på sin side, ta for seg den norske jødedeportasjonen i «Den største forbrytelsen».

Går krigen i arv?

Kan det traumet krigen var overføres gjennom generasjoner, og i så fall: Hvordan arter det seg? Det var tema under Litteraturfestivalen på Lillehammer i dag.