Hopp til innhold

Dette er de omkomne og savnede

Ti personer er nå funnet i skredgropen i Ask i Gjerdrum. Fremdeles gjenstår den formelle identifiseringen av den siste savnede, Rasa Lasinskiene.

Navnene på de savnede ble offentliggjort fredag 1. januar i samråd med de pårørende. De etterlatte er også informert når navnene på de omkomne blir offentliggjort.

Politiet avgjorde 5.januar at det ikke lenger pågår en redningsaksjon i skredområdet og at de dermed ikke lenger leter etter overlevende.

Eirik Grønolen (31)

Ble funnet omkommet 1. januar. Grønolen ble meldt savnet etter at Nystulia 38 forsvant i raset. Han drev et it-firma som utvikler nettsider. Samboeren er i god behold.

Eirik Grønolen

Eirik Grønolen

Foto: Dunderverk

Lisbeth Neraas (54)

Er bekreftet omkommet, og ble funnet av letemannskaper 2. januar. Hun ble savnet etter at Nystulia 42 gikk med i raset. Hun er mor til Marius Brustad som er bekreftet omkommet. I et minneord beskriver familien Lisbeth som en veldig omtenksom person.

Lisbeth Neraas

Lisbeth Neraas

Foto: Privat

Marius Brustad (29)

Er bekreftet omkommet. Han ble funnet 3. januar. Brustad var på besøk hos moren Lisbeth Neraas i Nystulia 42 da skredet gikk. I et minneord beskriver familien Marius som en «gledsspreder» og en «bærebjelke i familien».

Marius Brustad

Marius Brustad

Foto: Privat

Bjørn-Ivar Grymyr Jansen (40)

Er bekreftet omkommet. Det samme er datteren Alma og hans gravide kone, Charlot. Han og datteren ble funnet 2. januar og Charlot 3. januar.

Alma Grymyr Jansen (2)

Er bekreftet omkommet, og ble funnet 2. januar. Hun ble savnet etter at raset tok hjemmet i Nystulia 39. Foreldrene, Charlot og Bjørn-Ivar, er også bekreftet omkommet.

Charlot Grymyr Jansen (31)

Gravide Charlot ble funnet 3. januar og er bekreftet omkommet etter at leiligheten i Nystulia 39 forsvant i raset. Mannen Bjørn-Ivar og datteren Alma er bekreftet omkommet.

Irene Ruud Gundersen (69)

Hun ble identifisert 4. januar etter å ha blitt funnet omkommet 3. januar.

Ruud Gunderen ble meldt savnet etter at hun ikke kom seg ut da huset i Nystulia 4 raste.

Datteren og ektemannen kom seg ut av huset, de ble lettere skadd.

Irene Ruud Gundersen

Irene Ruud Gundersen

Foto: Nina Christine Gundersen

Rasa Lasinskiene (49)

Er fortsatt savnet. Hun gikk tur med hunden i rasområdet og snakket med mannen sin i telefonen da samtalen plutselig ble brutt. Rasa har to barn, og jobber med renhold. Familien beskriver henne som blid og omsorgsfull.

Rasa Lasinskiene er savnet etter raset i Gjerdrum

Rasa Lasinskiene

Foto: Privat

Ann-Mari Olsen-Næristorp (50)

Ble funnet sammen med datteren Victoria 9. februar. Leiligheten i Nystulia 36 ble tatt av raset. Samboeren ble berget ut av skredområdet av redningshelikopter. Han ble lettere skadet.

Ann-Mari Olsen Næristorp

Ann-Mari Olsen-Næristorp

Foto: Privat

Victoria Emilie Næristorp-Sørengen (13)

Ble funnet sammen med moren Ann-Mari tirsdag 9. febrrar etter at Nystulia 36 forsvant i raset.

Victoria Emilie Næristorp-Sørengen

Victoria Emilie Næristorp-Sørengen

Foto: Privat