NRK Meny
Normal

Ingebretsen blir fast Godset-trener

Strømsgodset har inngått en avtale med Bjørn Petter Ingebretsen som gjør 48-åringen til klubbens hovedtrener ut 2018, skriver klubben på sine egne nettsider.

BP

Bjørn Petter Ingebretsen har skrevet ny kontrakt med Strømsgodset. Han blir hovedtrener ut 2018.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

– Jeg er veldig fornøyd og takknemlig med å få denne sjansen. Jeg gleder meg til å utvikle spillere og videreføre det Godset har vært gode på i mange år. Disse ukene har gitt mersmak og særlig responsen fra publikum på Marienlyst har gledet meg stort, sier Bjørn Petter til godset.no

Jostein Flo

Sportssjef i Strømsgodset, Jostein Flo, mener spillestilen har blitt tydeligere i laget med Bjørn Petter Ingebretsen som trener.

Foto: Åserud, Lise / SCANPIX

Ingebretsen får med seg tidligere Fredrikstad-trener Håkon Wibe Lund som assistent. Thomas André Ødegaard inngår også fra før i trenerstaben, mens nåværende assistenttrener Alexander Straus overtar Ingebretsens tidligere stilling som toppspillerutvikler.

– Vi har fått en bedre struktur og en tydeligere spillestil med Bjørn Petter som hovedtrener. Enkeltspillere har også fått ut sitt potensial i større grad. Resultatene har vært gode, og Bjørn Petter har klart å skape en entusiasme både på og utenfor banen, sier sportssjef Jostein Flo.