NRK Meny
Normal

Gulljagende Godset tapte mot Vålerenga

Det var duket for storoppgjør i kveld når Strømsgodset fikk besøk av Vålerenga. Kampen endte 0-2, trøsten får være at en ny dansk spiller ble presentert.

Ola Kamara (t.h.) og Vålerenga-kaptein Christian Grindheim

Strømsgodset fikk som kjent et etterlengtet seriegull i fjor, og er foreløpig på andreplass i årets sesong. I kveld ble det imidlertid tap mot Vålerenga, noe som kan koste dem dyrt. Her er bilde fra et tidligere oppgjør mellom lagene.

Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix

Strømsgodset jager sitt andre strake seriegull, og i kveld var det duket for toppoppgjør når storlaget fra Tigerstaden, nemlig Vålerenga, kom på besøk. Kampen startet klokken 18, på et solfylt Marienlyst stadion.

NRK sport har hatt løpende oppdateringer om kampen, følg med her.

14 minutter, 0-1: Vålerenga tar ledelsen etter scoring av Ghayas Zahid.

19 minutter, 0-2: Vålerenga dobler ledelsen, ved Vidar Örn Kjartansson.

Det sto 0–2 til pause, og til tross for at drammenserne gjorde sitt beste og forsøkte det meste, holdt gjestene unna.

Vertene fra Drammen så litt slitne ut mot slutten ifølge NRKs reporter referent under kampen, kanskje kan det skyldes at de spilte mesterligakvalik tidligere i uken, og det var meget varmt i Drammen?

Les også:

Ny spiller presenteres

I forbindelse med kampen bød også Drammens-klubben på en presentasjon av den nye spilleren Bassel Jradi, som Drammens Tidende meldte.

Den danske u-landslagsspilleren har vært i Drammen de seneste dagene, og har nå blitt offisielt klar for Strømsgodset. Han kommer fra den danske klubben FC Nordsjælland.

21-åringen har undertegnet en kontrakt som går ut 2017-sesongen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Strømsgodset slo Sarpsborg

Martin Rønning Ovenstad, som her jubler etter scoring mot Sarpsborg, er ute for resten av sesongen, etter å ha pådratt seg kyssesyken.

Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix

Ovenstad ute for sesongen

Men det er heller ikke bare positiv nyheter for drammenserne, når det gjelder spillerstallen Martin Rønning Ovenstad er nemlig ferdig for sesongen, på grunn av kyssesyken, melder samme avis.

Den talentfulle spilleren, som har vært svært god på Strømsgodsets midtbane, fikk påvist sykdommen for tre uker siden, men etter nærmere undersøkelser viser det seg altså at 20-åringen må regne med en lengre pause fra fotballen.

Godsets trener David Nielsen forholder seg til at Ovenstad er ferdig for denne sesongen.