Ove Jacobsen har sitt daglige virke ved restaurant Feinschmecker i Oslo hvor han er kjøkkensjef. 28-åringen er allerede en velbefaren kokk og vil sammen med reporter Hanne Hoftun anrette picknick-mat i alle varianter.
Kokk Ove Jacobsen og reporter Hanne Hoftun spennende piknik-mat i Reiseradioen. (Foto: Marius Saasen Strand)
- Det er masse deilig man kan ha med seg ut på tur, men mange av rettene vi skal lage kan man spise hjemme også. Jeg synes ikke folk behøver å ha med seg kjedelige matpakker på stranden eller på tur. Det er utolig mye godt man kan lage, bare man er litt lur og kanskje planlegger litt, sier Ove Jacobsen.
Råvarer fra bensinstasjonen
Reporter Hanne Hoftun frykter alle ikke har like god tid og at langtidsplanleggingen kan mangle før mange skal ut på piknik. Hun håper derfor å få med seg kokk Ove innom både bensinstasjoner og Seven11 for å fylle opp kurven med råvarer som kan bli den lekreste turmat.
NRK P1 søndager kl 09.03