NRK Meny
Normal

Påskekrim for de minste

”Jakten på den forsvunne gulfargen” heter påskekrimmen for de aller minste P1-lytterne. Joda, de som er store kan også lytte!

Programledere Barnetimen for de minste og Barne-TV

Påskekylling uten gulfarge og kamel på avveie. Solveig Hareide foran t v, Ronak Silva og Karen Frøsland Nystøyl og Kristoffer Sagmo Aalberg (bak t v ), Kåre Magnus Bergh, Margrethe Røed og Radouane Kibbou leder jakten på gulfarge og kamel.

Foto: Ekroll, Anne Liv / Anne Liv Ekroll, NRK

Fra og med mandag dukker det opp en kritthvit påskekylling i radiorommet til Barnetimen for de minste.

Påske

Påskekyllingen har mistet gulfargen sin. Finner han den igjen?

Foto: Berit Roald / Scanpix

Kyllingen har mistet gulfargen sin! Hvor er den? Kan han ha lagt den igjen noe sted? Eller har noen rett og slett stjålet den? Margrethe, Karen, Ronak og Kåre Magnus tar selvsagt saken, og leter blant tannfeer, påskeharer og gale professorer etter kyllingens gulfarge.

Også kameljakt!

Spenningen i Barnetimen for de minste i påska slutter ikke med påskekrimmen ”Jakten på den forsvunne gulfargen” - det blir også kameljakt!

Det er nemlig på tide med en ny historie om privatdetektiv Balle Frost. Denne gangen er det en hvit sjelden kamel som forsvinner fra dyreparken.

Og Balle Frost er på saken. Sammen med sine to venner Tina og Dorthe hiver de seg ut i en spennende jakt på en mystisk grusom dyredreper.

Så bli med å jakt på hvite kameler og forsvunne gulfarger kl 18.40 i Barnetimen for de minste fra mandag til fredag på NRK P1 og NRK Super radio i påskeuka.