Brann i Holmestrand - Trolig er det en varmtvannsbereder som var årsaken til brannen. - Foto: Jan Gulliksen / NRK

Trolig er det en varmtvannsbereder som var årsaken til brannen.

Foto: Jan Gulliksen / NRK

Brann i tomannsbolig i Holmestrand

Det brant i en tomannsbolig i Godakerveien i Holmestrand.

Brannvesenet fikk melding om brannen klokken 12.37.

– Kvinnen i huset har opplyst til politiet at hun var på kjøkkenet da brannalarmen ble utløst. Hun så at det var røyk i taket i gangen, og gikk inn på badet som var fullt av røyk. Brannårsaken er trolig en varmtvannsbereder som stod der, sier operasjonsleder i Vestfold politidistrikt, Jan Birger Raastad.

Tomannsboligen ligger i Godakerveien på Gullhaug i Holmestrand, og store styrker fra politi og brannvesen ble varslet om brannen.

Siste nytt

  • Pris til gartneri

    Bygdeutviklingsprisen for 2014 går til Skjærgården gartneri i Åsgårdstrand. Prisen, som er på 50 000 kroner, deles ut av Innovasjon Norge i Buskerud og Vestfold. Juryen la vekt på at gartneriet er svært veldrevet med stort fokus på kostnadseffektivitet.

Se alle sendingene fra NRK Østafjells

NRK Østafjells logo

NETT-TV: NRK Østafjells

Hør alle sendingene fra NRK Vestfoldsendinga

Gammel radio - Foto: Vivian Stensrud / NRK
Foto: Vivian Stensrud / NRK

RADIO: Alle sendingene fra NRK Vestfold

TV og radio

Mange lærlinge ri Vestfold øver til yrkes-NM. Vi blir med på trening. Tønsberg arrangerer vannøvelse. Stressmestring og mindfulness inntar bibliotek. Leder for PST i Vestfold oppfordrer folk til å tips dem hvis noen begynner å få en atferd som kan tyde på radikalisering.
Kontakt oss på tlf 02345
Mange gleder seg til at Kongen kommer til Svelvik og Hof i dag. Vi har spurt folk hva de vet om Kongen. Talsmann for ei gruppe som jobber for at et område i Tønsberg i Stokke i fremtiden tilhører samme kommune, kommer i studio. En forsvunnet katt ble avlivet av en veterinær.