Brann i Holmestrand - Trolig er det en varmtvannsbereder som var årsaken til brannen. - Foto: Jan Gulliksen / NRK

Trolig er det en varmtvannsbereder som var årsaken til brannen.

Foto: Jan Gulliksen / NRK

Brann i tomannsbolig i Holmestrand

Det brant i en tomannsbolig i Godakerveien i Holmestrand.

Brannvesenet fikk melding om brannen klokken 12.37.

– Kvinnen i huset har opplyst til politiet at hun var på kjøkkenet da brannalarmen ble utløst. Hun så at det var røyk i taket i gangen, og gikk inn på badet som var fullt av røyk. Brannårsaken er trolig en varmtvannsbereder som stod der, sier operasjonsleder i Vestfold politidistrikt, Jan Birger Raastad.

Tomannsboligen ligger i Godakerveien på Gullhaug i Holmestrand, og store styrker fra politi og brannvesen ble varslet om brannen.

Siste nytt

Se alle sendingene fra NRK Østafjells

NRK Østafjells logo

NETT-TV: NRK Østafjells

Hør alle sendingene fra NRK Vestfoldsendinga

Gammel radio - Foto: Vivian Stensrud / NRK
Foto: Vivian Stensrud / NRK

RADIO: Alle sendingene fra NRK Vestfold

TV og radio

Starter dagen med sjakk, høy musikk og kunst. Østre Bolæren har en viktig plass i nasjonalparken, mener nasjonalparkforvalter. Stor dysleksikonferanse i Sandefjord. Vi oppsummerer tv-aksjonen i Vestfold.
Riktig god ettermiddag. Til Vestfoldsendinga i dag kommer Egil Olsen. Han spiller konsert på Nøtterøy i kveld. Vi skal også få høre mer om Kirkemusikkfestivalen i Sandefjord. Tips oss gjerne om trafikken. Ring oss på tlf. 02345.
Ville du sagt firrogfemti eller førtifem? Sande kommune har i løpet av høsten fått inn over 50 000 kroner i frivillig friluftsavgift. I helga starter Larvik håndballklubb jakten på pokalen i mesterligaen. Det arrangeres hittegodsauksjon i Larvik i helga.