Knivstikking Oslo - Politiet forsøkte søndag å avhøre den knivstukkede kvinnen, men måtte avbryte avhøret. - Foto: Øijord, Thomas Winje / NTB Scanpix

Politiet forsøkte søndag å avhøre den knivstukkede kvinnen, men måtte avbryte avhøret.

Foto: Øijord, Thomas Winje / NTB Scanpix

For svak til å avhøres

Politiet måtte søndag avlyse avhøret av 40-åringen som fredag kveld ble knivstukket i en oppgang i Dælenenggata i Oslo.

– Kvinnen var i så dårlig forfatning at vi måtte stoppe avhøret, sier operasjonsleder Per Olav Utgaard ved Krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB.

En mann i 50-årene ble pågrepet etter knivstikkingen. Kvinnen og mannen er kjent av politiet fra før.

– Vi gjør et nytt forsøk mandag, forteller Utgaard.

Politiet fikk melding om knivstikkingen ved halv åtte-tiden fredag kveld.

(NTB)

Siste videoer

Strekningen på rv. 4 mellom Sinsenkrysset og Bjerke en verneverdig firefelts vei. Det skaper problemer for ny trikketrasé til Tonsenhagen.
Christopher Nielsen stiller for første gang ut på Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Fredag 24. oktober er det klart for premiere på dokumentarfilmen Bjørnøya, et eventyr om tre brødre som følger drømmen om å reise til verdens ytterkant, for å surfe, leke og finne hverandre. Wegge-brødrene er også blant landets fremste utøvere innen ekstremsport og tirsdag 21. oktober viste gutta frem sine kunster og går på line over Youngstorget
Regjeringen gjør ingen ting for å stoppe ødeleggelse av torvmyrer i Norge, men bruker milliarder av kroner på å bevare slike myrområder i regnskogene i Indonesia og Malaysia.
Danserne i Nasjonalballetten er vante til raske trinn med hopp og sprett, men DENNE gangen skal alt gjøres så sakte som mulig. Balletten "Last Touch First" er nemlig i "slow motion".