Knivstikking Oslo - Politiet forsøkte søndag å avhøre den knivstukkede kvinnen, men måtte avbryte avhøret. - Foto: Øijord, Thomas Winje / NTB Scanpix

Politiet forsøkte søndag å avhøre den knivstukkede kvinnen, men måtte avbryte avhøret.

Foto: Øijord, Thomas Winje / NTB Scanpix

For svak til å avhøres

Politiet måtte søndag avlyse avhøret av 40-åringen som fredag kveld ble knivstukket i en oppgang i Dælenenggata i Oslo.

– Kvinnen var i så dårlig forfatning at vi måtte stoppe avhøret, sier operasjonsleder Per Olav Utgaard ved Krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB.

En mann i 50-årene ble pågrepet etter knivstikkingen. Kvinnen og mannen er kjent av politiet fra før.

– Vi gjør et nytt forsøk mandag, forteller Utgaard.

Politiet fikk melding om knivstikkingen ved halv åtte-tiden fredag kveld.

(NTB)

Siste videoer

Regjeringen gjør ingen ting for å stoppe ødeleggelse av torvmyrer i Norge, men bruker milliarder av kroner på å bevare slike myrområder i regnskogene i Indonesia og Malaysia.
Danserne i Nasjonalballetten er vante til raske trinn med hopp og sprett, men DENNE gangen skal alt gjøres så sakte som mulig. Balletten "Last Touch First" er nemlig i "slow motion".
Bønder på Romerike frykter jordras som i verste fall kan ta liv. Gamle avløpsrør fra 70-tallet er i ferd med å kollapse, slik at jordene blir oversvømte. Sist helg førte kraftige regnbyger til at deler av et jorde i Sørum forsvant.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Det er blitt trendy å bygge miljøvennlig. Sjøvann til oppvarming og blomstereng på taket er noen av de grønne tiltakene i nye store bygg i Oslo og Akershus.
Stengte gater og gravearbeid i Oslo sentrum er et stort problem for politi, brann og ambulanse når de skal rykke ut på oppdrag.
Lokale bønder i Gjerdrum og Eidsvoll står bak arbeidene i Landart 2014.