Hopp til innhold

Pytonslange gikk til angrep

- Hun er egentlig snill, sier eieren av en dyrebutikk i Eugene i Oregon, etter at en pytonslange på 3,6 meter angrep henne.

Pytonslange
Foto: Martinsen, Anders / Scanpix

Teresa Rossiter skulle vise frem Darla, som den burmesiske pytonslangen heter, til en kunde da slangen angrep.

Teresa Rossiter hadde strukket hånden inn i buret. Darla, som åpenbart hadde en dårlig dag, hogget seg fast i hånden, snodde seg raskt rundt armen og var i ferd med å kveile seg rundt halsen og hodet på den livredde innehaveren.

Hjelp av en venn

En venn som var i butikken grep tak i slangen og klarte å stanse Darlas angrep.

- Det reddet mitt liv, sier Teresa Rossiter til avisen The Oregonian.

Alarmen gikk

Politiet ble varslet og da politimannen Ryan Nelson fikk melding på politiradioen at en slange var i ferd med å sluke armen til en kvinne.

- Jeg trodde nesten ikke mine egne ører, sier Nelson, som var første mann på plass i dyrebutikken. Han trakk kniven og skulle til å avlive beistet da innehaveren ba for Darlas liv.

- Jeg kan få 850 dollar for henne, sa Teresa Rossiter.

Etter mye strev klarte innehaveren, vennen og politimannen å få Darla tilbake i buret og slå igjen døren bak henne. Hele tiden hugget slangen etter dem.

Teresa Rossiter slapp med skrekken og hundrevis av småsår etter slangens tenner.

- Jeg hadde nettopp stelt museburet, sa Rossiter. Hun tror slangen kjente lukten, og at det var derfor hun angrep. - Egentlig er hun snill, sier innehaveren som håper å få solgt kjæledyret.

SISTE NYTT

Siste nytt