Hopp til innhold

Fortsatt kritisk for 8-åring

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Tilstanden er fortsatt alvorlig og kritisk for en åtte år gammel gutt som var involvert i en trafikkulykke ved Lyngdal på julaften.

- Jeg har akkurat fått beskjed om at situasjonen er uendret for gutten, sier presseansvarlig ved Sørlandet Sykehus Kristiansand, Rune Jonassen.

Gutten er dermed fortsatt alvorlig og kritisk skadd, men tilstanden er stabil.

Når det gjelder guttens mor, som ble fløyet til Stavanger universitetssykehus, så er tilstanden alvorlig, men stabil, opplyser sykehuset.

Ifølge sykehuset har hun omfattende skader, men akkurat nå er det ikke fare for livet hennes. Men det er umulig å si hvordan utgangen blir, opplyser sykehuset.

Den andre sønnen til kvinnen ble ikke alvorlig skadet.

Mor og barn kritisk skadd

Gutten og moren hans var to av de skadde etter at to biler kolliderte ved Lyngdal på julaften.

Minst seks personer skal ha vært involvert ulykken ved Lyngdal i Vest-Agder torsdag ettermiddag. Ulykken skjedde på riksvei 43 mellom Lyngdal og Farsund.

– I den ene bilen satt en mor med to barn. Moren og det ene barnet, en åtte år gammel gutt, er alvorlig og kritisk skadd, sa operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt til NTB like etter ulykken.

Åtteåringen fikk intensivbehandling på Sørlandet sykehus i Kristiansand. Tilstanden var da alvorlig, men stabil, og det er den fortsatt.

Moren ble operert for alvorlige skader på Stavanger universitetssykehus. Tilstanden hennes var da ustabil. Nå er hun fortsatt alvorlig skadd, men tilstanden hennes er altså stabil.

Traff bilen i fronten

Ifølge politiet tyder spor på stedet på at bilen med en mor og to barn kom sidelengs ut i veien og traff den andre bilen i fronten, skriver NTB.

En 70 år gammel mann og en 69 år gammel kvinne som satt i den andre bilen ble lettere skadet.

AKTUELT NÅ

SISTE NYTT

Siste meldinger