2-1 seier for TIL

Remi Johansen og Kara Mbodji sørget for seier mot Odd Grenland på Alfheim.

TIL-spiller Remi Johansen

TIL-spiller Remi Johansen satte inn 2-0 målet i en kamp hvor det ellers var langt mellom målsjangsene.

Det var langt mellom sjangsene, og det sto lenge 0-0 på Alfheim, men inbytterne skaffet TIL seier på tampen av kampen.

Etter 61 minutter kom Kara Mbodji, som overraskende hadde blitt plassert på benken før kampen, inn på banen. Fire minutter senere banket han inn TILs første mål.

Knappe tre minutter senere fikk TIL-fansen mer å juble for, denne gangen var det Remi Johansen som satte ballen i mål etter et innlegg fra Saliou Ciss som nettopp hadde kommet inn som venstreback for Hans Åge Yndestad.

Etter 78 minutter reduserte Odd, da Mattias Andersson satte ballen i mål . Men det var ikke nok til å hindre TIL i å ta sin tredje strake seier på Alfheim denne sesongen.