Start knuste Strømsgodset

Start storspilte og vant 4-2 over Strømsgodset på Sør Arena.

Ole Martin Årst

Ole Martin Årst utlignet for sørlendingene.

Ole Martin Årst scoret tre mål, og hadde mye av æren for at Start banket Strømsgodset 4-2.

Godset startet best

Strømsgodset tok ledelsen på Sør Arena etter bare fire minutter.

Ballen havnet på hodet til Ola Kamara innenfor 16-meteren, og han headet den forbi Høie.

Men etter åtte minutter kunne Start-supportene slippe jubelen løs for første gang i kampen da Ole Martin Årst stupheadet inn utligningen til 1-1.

Stillingen til pause var 1-1.

I andre omgang begynte sørlendingene friskt, og etter 53 minutter slo Fredrik Strømstad en corner mot Clarence Goodson, som steg til værs og stanget ballen forbi Adam Larsen i Strømsgodsets mål.

Bare fire minutter senere gjorde Ole Martin Årst sitt andre mål for dagen, da han avsluttet iskaldt innenfor 16-meteren.

I kampens 70. minutt scoret Starts kaptein sitt tredje mål da han økte ledelsen til 4-1.

Ett minutt på overtid utlignet Ola Kamara for Strømsgodset, og dermed ble det 4-2.