Sarpsborg og FFK videre, Kvik ute

Sarpsborg slapp inn to mål, men klarte å komme seg videre til 3. runde. FFK vant, mens Kvik Halden er ute av cupen.

Sarpsborg 08 vs. Start

Sarpsborg er videre i cupen, etter 3-2 seier over Bærum.

Sarpsborg 08 hadde formlaget Bærum som motstander i kveldens kamp, og det skulle bli nok en cup-utfordring for de blå-hvite.

Oslo-laget åpnet sterkest, men sarpingene kunne gå til pause med en 2-0 ledelse etter scoringer av Martin Wiig og Tom Erik Breive.

Etter pause reduserte Bærum umiddelbart, før Wiig økte ledelsen til 3-1 med sitt andre mål for dagen. Etter 67 minutter felte Sarpsborg-kaptein Kjetil Berge en Bærum-spiller og hjemmelaget reduserte til 2-3 på straffe.

Det ble også sluttresultatet og sarpingene er videre til 3. runde i cupen.

Solid seier for FFK

FFK hadde svært lite problemer med å ta seg videre til neste runde.

De rød-hvite møtte Nesodden på bortebane, men scoringer av Joachim Thomassen, Vidar Martinsen og Celso Borges sørget for en komfortabel 3-0 seier til FFK.

Nesten for Kvik Halden

I Halden kunne det blitt detonert en aldri så liten cupbombe onsdag kveld.

1. divisjonslaget Sandefjord var gjester i grensebyen, men det var Kvik Halden som gikk opp i ledelsen etter 70 minutter - etter scoring av Jørgen La Cour Strand.

Hjemmelaget ledet lenge og supporterne forberedte seg på cup-jubel, helt til Sandefjord snudde kampen med to scoringer helt på tampen.

Dermed er cup-eventyret over for Halden-laget i denne omgang.