Fredrikstad vant hjemmedebuten

Etter bare to tap på hjemmebane i hele fjor, satset FFK på å gi moldenserne juling i plankebyen søndag. FFK kvitterte med 2-1-seier.

Stemning på Fredrikstad stadion

Stemningen er svært så god på en nesten fullsatt Fredrikstad stadion.

Fredrikstad hadde store sjanser gjennom hele kampen mot Molde søndag.

Og stemninga var svært så god på en nesten fullsatt Fredrikstad stadion.

Klikk her for å se bildegalleri fra kampstart: Stemning på Fredrikstad stadion

Klikk her for å lese kampfakta: Kampfakta: Fredrikstad - Molde

Målscorer nummer 10, Tarik Elyounoussi for FFK.

I midten av bildet ser vi målscorer, nummer 10, Tarik Elyounoussi for FFK.

- Det var en slitekamp, og det var vi forberedt på på forhånd. Men da er det også utrolig deilig med seier, hvertfall med tanke på at vi spilte med 10 mann det siste kvarteret, sier tomålsscorer, Tarik Elyounoussi..

Tarik punkterte Molde

Blant annet hadde moldenserne tre kornere på rad mot seg, uten at det ble noen scoring av den grunn.

Men 25 minutter ut i andre omgang scoret Tarik Elyounoussi med helen og FFK ledet 1-0 en kort periode før Molde utliknet.

I det 83 spilleminutt scorer Tarik Elyounoussi igjen, og det virker nærmest som kampen er punktert for Molde.

Elyounoussi snapper ballen etter en kjempetabbe av MFK-keeper Larsen. Spissen setter ballen sikkert i Molde-målet.