Vant junior-NM i sprint på skøyter

Johann Jørgen Sæves (18) fra Askim vant med bestetid både på 500 og 1000 meter.

Johann Jørgen Sæves

Johann Jørgen Sæves med laurbærkransen etter at han ble NM-vinner i sprint for junior i Bergen.

Mesterskapet ble arrangert på Slåtthaug kunstisbane i Bergen.

Lørdag gikk Sæves i mål til mesterskapets beste tider både på 500 meter og 1000 meter.

På 500 meter ble vinnertiden 38,56, mens 1000-meteren gikk unna på 1.17,64. På begge distanser slo han nest beste løper med 34 sekunder.

På søndag vant han igjen 500-meteren, med tiden 39,24, men lyktes ikke like godt på 1000-meteren og endte på fjerdeplass med tiden 1.21,00.