Hopp til innhold

Idèfagskolen truer med søksmål

Ledelsen ved Idefagskolen i Tønsberg truer tidligere elever med søksmål og erstatningskrav i millionklassen.

Flere av elevene som for to år siden tok utdanning innen lydproduksjon ved skolen har opprettet hjemmesider der de kritiserer skolen for mangelfull undervisning.

Idefagskolen mener opplysningene er direkte feilaktige, og vil gå rettens vei hvis informajonen ikke fjernes innen fredag.

Krever tilbake skolepenger

Tarje Aslesen fant etter halvannet år ut at han skulle kreve skolepengene tilbake fordi han mener han ikke fikk den undervisningen han betalte for. Det gjelder særlig utdanning i å kjøre live-lyd.

Aslesen sendte ett brev til skolen, og rektor tilbakeviser kravet. Han sendte også klage til Forbrukerrådet. Forbrukerrådet sier han er for seint ute med en skriftelig klage til at de kan ta saken. Årsaken til at Tarje Aslesen er så sein med den skriftelige klagen, er fordi han tok skolens råd om å se litt an om han fikk jobb eller ikke.

Truer med søksmål

Rektor Lars Øygård truer nå med å gå til sivilt søksmål mot Tarje Aslesen hvis ikke siden er nede innen fredag. Det kan dreie seg om en økonomisk erstatning i millionklassen.

Han krever at feilinformasjonen blir fjernet eller at sidene tas ned innen fredag. Han har kontaktet en advokat som er klar til å ta saken hvis det ikke skjer.

Trist å fjerne nettside

Tarje Aslesen trodde det var ytringsfrihet her i landet, og at han hadde lov til å ha siden oppe. Siden inneholder saklig informasjon. Han synes det er trist at han må fjerne sidene uten sjans til å finne ut om han har gjort noe ulovlig eller ikke.