– Hakket bedre enn Urædd

Porsgrunnslaget dominerte tidvis i første omgang, men kampen endte med tap mot Sandviken i toppoppgjøret.

Urædd-Sandviken

Gleden var stor hos Urædd-spillerne da Nora Eide Lie scoret.

Supertalentet Nora Eide Lie scoret et praktfullt mål 57 minutter ut i kampen. Det var lenge tett og jevnt på Urædd stadion på Kjølnes. Resultatet var lenge 1-1, men Sandviken scoret to ganger i løpet av de siste 10 minuttene.

Nora Eide Lie

Nora Eide Lie får mye skryt etter kampen og målet hun bidro med.

Det første målet i kampen sørget Sandviken for etter 25 minutter.

I andre omgang var Urædd bedre med å trykket serielederen tilbake på banen anført av Nora Eide Lie. Hun satte inn et langskudd fra 20 meter, og dermed sto det 1–1.

17-åringen mener de slurvet litt underveis. – Da går det som det går, sa hun til NRK rett etter kampen.

Nora Eide Lie har fremdeles tro på at laget kan beholde andreplassen på tabellen. – Men da må alle komme på trening.