Hopp til innhold

Christel skal synge på Skavlan

I fasjonabelt selskap med Arne Treholt og Mona Sahlin. – Det blir fantastisk å få vise Sverige og Norge hva jeg holder på med, sier hun.

Christel Alsos i Oslo, sept. 2010

AKTUELL: Skavlan og plateslipp. Mye oppmerksomhet for Christel Alsos i disse dager.

Foto: Lars-Bjørn Martinsen

Christel Alsos forteller at hun henfalt i lykkerus da hun fikk vite at hun skulle være med i TV-programmet Skavlan, som går på NRK 1 og svensk tv, og som har sesongpremiere fredag.

– Ja, jeg ble skikkelig glad, sier Christel Alsos til nrk.no.

Ny sang

Låten hun skal synge i programmet heter «Finding Gold», passende nok, og er fra hennes nyeste album «Tomorrow is», som legges ut for publikum kommende mandag.

Skavlan sendes fra Stockholm og Christel Alsos med band får med seg strykere fra Stockholm under fremføringen i programmet.

Plateslipp

Etter at norske og svenske tv-seere har litt presentert for Christel Alsos, fortsetter det altså med plateslipp etter helga.

– Akkurat nå er det litt stress, veldig mye nerver, men veldig mye glede i forhold til hva som skal komme, sier Christel Alsos om oppmerksomheten rundt plata, som tidligere denne måneden ble presentert for media.

Polarhimmelen

I morgen forteller hun alt om musikken sin, om tekstene og plata, i programmet «Musikk under polarhimmelen» i NRK Nordlands ettermiddagssending.

– Alle låtene er skrevet ut fra en eller annen form for kjærlighet; tapt eller funnet eller ønsket. Det er dette som får meg til å skrive, sier Christel Alsos.

Neste spillejobb i Nordland blir konsert i Bodø Kulturhus i slutten av oktober.

Treholt i studio

Christel Alsos i Oslo, sept. 2010

CHRISTEL ALSOS med eget band og strykere fra Stockholm foran tv-seere over hele Norge og Sverige.

Foto: Lars-Bjørn Martinsen

Mens Alsos står for det musikalske under fredagens Skvalan, så er dette neon av gjestene som skal trekke folk til skjermen: Arne Treholt, Mona Sahlin og Erica Jong.