Hopp til innhold

– Vi må levere vårt beste

Søndag klokken 18 spiller Brann hjemme mot Strømsgodset.

Brann-trener Rune Skarsfjord

MÅ LEVERE: – Vi må i alle fall levere opp mot vårt beste, sier Rune Skarsfjord om kampen mot Strømsgodset søndag.

Foto: Roy Hilmar Svendsen / NRK

– Vi gleder oss til alle kamper vi spiller, så vi gleder oss også til kampen i morgen, sier Branntrener Rune Skarsfjord, til NRK.

Strømsgodset anser seg selv som medaljekandidat, og Skarsfjord mener at Brann må prestere sitt beste om det skal bli hjemmeseier søndag.

– Vi må i alle fall levere opp mot vårt beste. Vi har fått en litt røff start på sesongen med en del skader, men ellers har vi vel levert som forventet. Vi får prøve å gjøre en god kamp selv, og så kan vi ikke styre hva Strømsgodset gjør.

– I kampen mot Molde var det ikke mangel på sjanser til å vinne. Tror du effektivitet er nøkkelen til å vinne kampen?

– Det vet man aldri før etter kampen. Det er ikke gitt at vi får de samme sjansene på nytt, så vi må heller jobbe for å få sjanser, og over tid vil vi sette noen av dem. Effektivitet er viktig.

– Hvor fornøyd er du med laget så langt i sesongen?

– Vi har variert ganske mye i prestasjonene, og vi har tapt to av bortekampene mot to av de største gullfavorittene. Resultatmessig er det ingen stor bombe, men vi har gode perioder i begge de to kampene som gjør at vi ser vi har et bra nivå inne når vi får det til å flyte, så da må vi jobbe for å stabilisere det.

– Skadebildet gjør jo at vi blir satt litt tilbake i forhold til stabilitet, men samtidig kan vi prestere veldig godt i enkeltkamper, så det satser vi på å få til i morgen.