Hopp til innhold

Tre personer skadd etter trafikkuhell

Tre personer er skadd etter to utforkjøringer på riksveg 3 ved Koppang i Hedmark. To menn i 30 og 40-åra kjørte ut med en trailer og er lettere skadd. En mann i 70-åra har alvorlige bruddskader etter at personbilen hans kjørte av veien.

Trailer i grøfta riksveg 3

Traileren som kjørte ut ved Øverengsmoen, var lasta med fisk. Passasjeren er sendt med luftambulanse til Hamar sykehus.

Foto: Jan Ivar Oldervik

Det var klokka 0527 i dag tidlig at en trailer lastet med flere tonn fisk kjørte av veien på riksveg 3 ved Øverengsmoen i Stor-Elvdal. Det satt to personer i lastebilen, og begge ble fraktet til Hamar sykehus.

Begge de to, en mann i 30-åra og en mann i 40-åra, fikk lettere hode og buk-skader, opplyser sykehuset.

Flere til sykehus

– Traileren ligger nå utenfor kjørebanen. Det var to personer i traileren. Passasjeren av bilen er kjørt med luftambulanse til Hamar sykehus, mens føreren av bilen er kjørt med ambulanse til Elverum sykehus, sier operasjonsleder i Hedmark politidistrikt, Dyre Antonsen.

Politiet sier det skal være svært glatt i området og ber billistene være oppmerksom på det.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

To ulykker på samme vei

Også like sør for Trønnes i Stor-Elvdal, fortsatt på riksveg 3, har det vært et trafikkuhell. Politiet fikk meldingen 0617 i dag tidlig, og en personbil skal ha kjørt av vegen.

– Det var to personer i denne bilen. Føreren ble sittende fast og ble etterhvert frigjort av brannvesenet. Han ble flydd til Hamar sykehus, sier Antonsen.

Hamar sykehus opplyser at føreren er en mann i 70-årene. Han har alvorlige bruddskader og er under intensivbehandling. Mannen skal være stabil.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Flere saker fra Innlandet