KIL på sikker plass

Tom Nordlies medisin virker: KIL er på sikker plass etter sin tredje seier på rad

KIL Toppfotball

KIL vant søndag ettermiddag 2-1 over Sarpsborg-Sparta, og er over nedrykksplass kun 105 minutter etter at alt så håpløst ut.

Medgang

Et kvarter før slutt i forrrige kamp lå KIL åtte poeng bak nedrykks-rival Alta. Men Kongsvinger snudde underlege til seier mot Hødd, mens Alta tapte sin kamp etter å ledet et kvarter før slutt.

I dag så drøyt 1600 tilskuere på Gjemselund at medgangen fortsetter. Fem minutter før pause satte Olav Yuelo Johannesen inn 1-0 til hjemmelaget.

Et kvarter før slutt ble det 2-0, ved innlånte (fra Bodø-Glimt) Randall Brenes.

Tverrligger reddet tre poeng

Kun to minutter senere reduserte østfoldingene til 1-2, og deretter og ut ble det mye neglebiting på glåmdalspublikummet.

Ti minutter før slutt skjøt Sarpsborg-Sparta i tverrrliggeren, men til tross for at de presset på før utligning, klarte KIL å holde unna.

I neste hjemmekamp møter Kongsvinger sin største rival i nedrykkskampen, Alta.