Hopp til innhold

Væpnede menn ranet barnefamilie

Fire ransmenn tok seg inn i et hjem i Oslo i kveld og truet familie med våpen.

Barnefamilie holdt fanget av væpnede menn - politiets menn etter hendelsen.
Foto: NRK

Fire ranere tok seg inn i en bolig i Wilsters vei på Risløkka like ved Økern lørdag kveld. De truet en familie med skytevåpen og kniv. Familien skal ha blitt holdt i sjakk i opp mot en time.

Politiet ble klokken 20.30 oppringt av et av familiemedlemmene, som fortalte hva som hadde skjedd.

- Alle fire ranerne var maskerte med finlandshetter, opplyser operasjonsleder Bjørn Ølstad i Oslo politidistrikt til NRK.no.

Familien oppskaket

To barn og to voksne var tilstede i boligen, opplyser han. De fire er oppskaket etter hendelsen, og har fått hjelp av helsepersonell.

De to barna er 8 og 10 år gamle, melder VG Nett

- Vi har fått opplyst at mennene var av pakistansk opprinnelse men snakket godt norsk, sier Ølstad, og opplyser at det dreier seg om yngre personer.

Han kjenner ikke til om gjerningsmennene har opptrådt aggressivt under ranet, men sier at ingen personer er fysisk skadet etter ranet.

Det er ikke kjent hva innbruddsmennene eventuelt har tatt med seg eller hva som er motivet for innbruddet.

Store styrker i sving

Store politistyrker leter nå etter gjerningsmennene, i tillegg til at et større område er sperret av. Vitner er avhørt og hundepatruljer er i aksjon.

Politiet sier at de ikke vet noe om hvilket kjøretøy ranerne har hatt eller hvor de har tatt veien. Ølstad sier til NRK at politiet er svært interessert i å få inn tips fra folk i området som har sett noe.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

AKTUELT NÅ