«Glimt i sør» håpet på fest, men de må fortsatt vente

Bodø/Glimt klarte ikke å vinne over Strømmen borte. Med resultatet 1–1 må Glimt vente en uke på ny sjanse for å kunne sikre opprykket.

Glimt sine supportere i sør, som er kalt "Glimt i sør" gjorde alt de kunne for å hjelpe spillerne borte mot Strømmen.

Supporterne stilte mannsterke opp for Glimt borte mot Strømmen. Gulrøyk og sang satte stemningen før kampen.

På en solfylt Strømmen Stadion var det klart for kamp mellom serieleder Bodø/Glimt og tabell 11'er Strømmen. Begge lagene ville ha tre poeng. Bodø/Glimt ville ha tre poeng for å sikre opprykket, Strømmen ville ha tre poeng for å komme seg unna bunnstriden. Trener Jan Halvor Halvorsen hadde følgende å si etter kampen.

– Spillerne jobbet hardt og sto på mot et godt hjemmelag. Et hjemmelag som er i god form. Selvfølgelig skulle vi gjerne ha tatt tre poeng i denne kampen, men de tre poengene ville også hjemmelaget ha. Da ble det tøft og vi sto igjen med ett poeng hver, sa Halvorsen til Avisa Nordland.

Innstillingen til lagene var formidabel, men som oftest når det står mye på spill så ender det med noe krampaktig fotball. Og lagene kom aldri helt opp på sine respektive toppnivå.

Kort om kampen

Strømmen tok initiativet i første omgangen, og uttelling fikk de etter 21-minutter etter en flott scoring av Stian Kristoffersen Rasch. Det så lenge ut til at Strømmen skulle gå til pause med ledelse, men på overtid i første omgang dro "Ibba" seg fri og banket inn 1–1.

Andre omgangen var preget av mye rot. Det bølget lenge frem og tilbake, men mot slutten var det Glimt som ville mest. Dessverre for Glimt uteble de helt store sjansene, og ballet havnet ikke bak Østbø i Strømmen sitt mål noen flere ganger.

Trener Jan Halvor Halvorsen var likevel fornøyd.

– 1–1 får vi være fornøyd med i en vanskelig bortekamp. Det ser bra ut for oss, sa en smilende Jan Halvor Halvorsen til Avisa Nordland før han hastet i garderoben.