Hopp til innhold

Her blir torpedoen pågrepet

En 39 år gammel mann som har vært etterlyst siden november i fjor, ble mandag ettermiddag pågrepet i en bolig på Sneltvedt i Skien.

Torpedo pågrepet

Bevæpnet politi pågrep mandag ettermiddag en 39 år gammel mann som er siktet for å ha medvirket til å ha klippet av en finger på en 30 år gammel mann. Han hadde da vært etterlyst siden november i fjor.

Foto: Berit Heggholmen / NRK

Mannen har vært etterlyst siden november i fjor for å ha medvirket til å ha klippet av en finger på en 30 år gammel mann.

Tirsdag 25. januar skulle han ha møtt i retten, men rettssaken ble nylig utsatt fordi politiet trodde han ikke ville dukke opp.

Oppdaget ved en tilfeldighet

I forbindelse med en trafikkulykke i Siljan måtte politiet dirigere trafikken. Tjenestemennene på stedet gjenkjente den etterlyste mannen.

– Bilen holdt på å kjøre ned to av våre tjenestemenn. Han ga bare gass, og kjørte. Bilen ble kjørt ned til en adresse i området her, og vi mistenker føreren å være en person som er etterlyst av politiet, sier innsatsleder for politiaksjonen Sigbjørn Larsen til NRK.no.

Saken fortsetter under videoen.

Video Politiaksjon

Pågripelsen av 39-åringen foregikk uten dramatikk.

Omringet boligen

Politiet fulgte etter den ettersøkte mannen, og lokaliserte bilen ved en bolig på Sneltvedt i Skien.

Det ble satt opp veisperringer, og bevæpnet politi omringet boligen der de antok at mannen oppholdt seg. En ambulanse ble også satt i beredskap i nærheten av aksjonsområdet.

Like etter klokken 14.00 ble mannen pågrepet uten dramatikk.

39-åringen vil bli fremstilt for varetektsfengling tirsdag, og politiadvokat Kjell Ove Ljosåk sier til NRK.no at de vil be retten om at han fengles i fire uker.

Bevæpnet politi

Politiet omringet det aktuelle huset på Sneltvedt i Skien. Rett etter klokken 14.00 ble den ettersøkte pågrepet uten dramatikk.

Foto: Haakon Wærstad / NRK

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Flere nyheter fra NRK Vestfold og Telemark