Lokal triumf for Ørn-jentene

Det var fullt av folk på tribunene da Trondheims-Ørn slo Kattem 2-0 i lokaloppgjøret på Byåsen arena søndag.

Lene Bredesen gratuleres etter 1-0-målet

Lene Bredesen gratuleres etter 1-0-målet.

Lene Bredesen scoret det første målet i kampen etter 39 minutter. Hun byttet med debutanten Andrea Haugstøyl i det 83. minutt og ett minutt senere hadde Haugstøyl scoret Ørns andre mål.

– Hun scoret på sin andre ballberøring, og det må vel være en ok debut, sier trener Gøril Kringen til NRK.no.

Årsbeste på tribunene

Nærmest fullsatt på Byåsen Arena

Det var nesten fullsatt på Byåsen Arena.

Debutanten har tidligere spilt en kamp mot Ørn og en kamp mot Kattem for sin tidligere klubb Stabæk. 91-modellen scoret i begge kampene, forteller treneren.

- Nå sier vi bare at hun scorer i alle kamper hun spiller i Trøndelag.

Lokaloppgjøret trakk 410 betalende tilskuere til Byåsen arena, men mange ikke-betalende var også til stede. Tribunene var nesten fulle og det var også en god del som stod og så på.

– Det er det beste oppmøtet i år, sier treneren.

- Bra lokaloppgjør

Kringen mener de frammøtte fikk se en god kamp.

– Det var et litt typisk lokaloppgjør med bra vilje og intensitet fra begge lag. Vi var best spillemessig. Vi hadde flest sjanser og mest banespill, men Kattem bidrar til at det blir et bra lokaloppgjør, sier Kringen.

Trondheims-Ørn ligger nå på 6. plass på tabellen med 24 poeng. Kattem ligger på 10. plass med 11. poeng.