Hopp til innhold
Brann ved eldresenter i Malvik
Foto: Hanne Woldseth

Brann i helsesenter

 • Beboere helsesjekkes

  4 personer ved Vikhammer bo og aktivitetssenter i Malvik er sendt til sykehus for helsesjekk. Det skriver politiet på Twitter. Samtidig blir 4 personer sjekket på stedet. Det pågår fortsatt slukking av brannen som startet i en av leilighetene ved senteret.

 • Avklart

  Alle beboere ved Vikhammer bo og aktivitetssenter i Malvik er nå gjort rede for, og alle er i fin form. Det melder politiet på Twitter. Det brenner fortsatt i bygget, men det skal ikke lenger være fare for at brannen skal spre seg.

 • Situasjonen i ferd med å avklares

  Det er ikke lenger ikke fare for spredning til andre bygg i forbindelse med brannen i Vikhammer bo og servicesenter i Malvik. Det melder politiet på Twitter. Alle beboere skal nå være evakuert. Bygget består av omsorgsboliger, og brannvesenet har foreløpig ikke kontrollert hele bygget. Så langt er det ikke meldt om skadde personer.

 • Situasjonen i ferd med å avklares

  Nå skal det ikke være fare for spredning til andre bygg i forbindelse med brannen i Vikhammer bo og eldresenter. Det melder politiet på Twitter. De har fortsatt ikke oversikt over andre brukere/besøkende.

  Bygget som brenner består av omsorgsboliger, og brannvesenet har foreløpig ikke kontrollert hele bygget. Politiet har ikke melding om skadde personer.