Hopp til innhold

Tryggheten på kant

Tore Reginiussen og Tom Høgli er veldig glad for å ha hverandre på banen foran kampen mot Island i kveld.

Tom Høgli og Tore Reginiussen
Foto: Unspecified / SCANPIX

Rett etter fredagens trening fikk NRK snakke med Tore og Tom som virket veldig tent foran VM-kvalifiseringskampen mot Island.

- Stemningen er veldig bra, og alle sammen gleder seg til kampen. Vi er klar alle mann, sier Tore Reginiussen til NRK. Dette er for øvrig Tores første landskamp som har betydning. Tidligere har han bare spilt i privatlandskamper.

- Det er den viktigste kampen jeg har hatt på landslaget, men jeg tenker ikke på alt presset rundt, sier finnmarkingen.

- Fin mann å ha med seg i krig

Reginiussen er midtstopper, og som sin høyre hånd på kanten har han Tom Høgli som han til vanlig spiller sammen med i Tromsø.

- Det er bra å ha Tom her. Han er en fin mann å ha med seg i krigen. Det skaper også en ekstra trygghet, for det er alltid viktig å ha folk som kjenner hverandre i laget, sier Reginiussen.

- En guttedrøm som går i oppfyllelse

Tom Høgli om å spille på landslaget.

Og Tom Høgli er også veldig glad for at han spiller sammen med Tore Reginiussen.

- Jeg er jo helt ny på landslaget, og da betyr det enormt mye å ha Tore her. Ellers er landslaget en veldig fin gjeng som vet å ta vare på nykommere som meg. Mottakelsen har vært helt upåklagelig, sier Høgli til NRK.

Og når det gjelder kampen som spilles i kveld, håper guttene på tre poeng mot Island.

Stopper hvem som helst

- Det er en kamp vi har forhåpninger om å vinne. Vi er godt forberedt og har trent hele uken. Jeg skal holde det rent på siden min, så skal jeg få til å bidra litt offensivt, sier Høgli.

Tore vurderer dagens motstander slik:

- Det er et godt lag med gode enkeltspillere. Laget legger alltid en stor innsats i bunn. Eidur Godjohnsen og Veigard Pall Gunnarsson er i angrep, men vi skal stoppe alt uansett hvem som kommer, gliser Reginiussen.