Venter svar på dørvakt-dødsfallet i dag

Den kvinnelige dørvakten som døde etter å ha blitt slått ned på et utested i Porsgrunn lørdag, obduseres i dag.

41-åringen minnes på Sailors

Ansatte og stamkunder på Sailors i Porsgrunn minnet avdøde Anne Wendy Madsen mandag. I dag kommer trolig svaret på den foreløpige obduksjonsrapporten.

Foto: Solfrid Leirgul Øverbø / NRK

Telemark politidistrikt skriver i en pressemelding at de ikke vet når de får svar på den foreløpige obduksjonsrapporten.

– Vi antar at den kan komme i ettermiddag, sier politiadvokat Jon Borgen.

Politiet sier at de ellers ikke har noe nytt å fortelle om dødsfallet foreløpig.

Sailors Inn, Porsgrunn

Kvinnen var dørvakt på utestedet, Sailors Inn, i Porsgrunn.

Foto: Eirik Haugen / NRK

Nekter straffskyld

Det var lørdag kveld at Anne Wendy Madsen ble slått til av en 27 år gammel mannlig gjest på utestedet Sailors i Porsgrunn sentrum.

Den 41 år gamle kvinnen ble først fraktet til sykehuset i Skien, men senere overført med luftambulanse til Oslo universitetssykehus Ullevål med alvorlige hodeskader.

Søndag kveld klokken 22.40 ble kvinnen erklært død.

Jane Luggens

– Hun reddet livet mitt da hun gikk mellom meg og 27-åringen, sier Jane Luggens, innehaver av utestedet Sailors.

Foto: Berit Heggholmen / NRK

27-åringen ble mandag varetektsfengslet i fire uker, to av dem med brev- og besøkskontroll. Han er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, men erkjenner ikke straffskyld.

Fembarnsmor

Den avdøde dørvakten var mor til fem barn fra 12 til 23 år. I tillegg fridde hun til samboeren sin for en uke siden, fortalte innehaveren av Sailors til NRK.no i går.

– Jeg kalte henne for engelen min. Hun var en av mine nærmeste og mest betrodde arbeidskamerater. Det var meg hun skulle redde da hun fikk slaget i hodet. Noe av det siste hun ropte var; «Ikke slå Jane, ikke slå Jane», forteller innehaver av Sailors i Porsgrunn i 23 år, Jane Luggens.