NRK Meny
Normal

Ung kvinne truet og spyttet på fremmed

Kvinnen ble tatt av politiet etter at hun truet en forbipasserende med et våpen.

Laster kart, vennligst vent...

Kvinnen, som er cirka 20 år, ble tatt av politiet ved Kjørbekk i 18-tida.

– Hun skal ha spyttet på og truet en fremmed med et våpen. Vi har tatt beslag i et luftvåpen, som ser ut som en ekte revolver, skriver Telemark politidistrikt på Twitter.

Den fornærmede ringte politiet cirka 17.30 og fortalte hva som hadde skjedd på gåturen. Den truende situasjonen skjedde i Mosevegen på Kjørbekk.

– Kvinnen ble sett gående mot Porsgrunnsvegen, og vi ønsker tips om noen ser henne, var den kjappe beskjeden fra politiet like etterpå.

Kvinnen er tatt med til arresten.

 • Elg måtte avlives

  Elgen som gikk gjennom isen i Vråvatn klarte å redde seg selv opp etter en lang stund i vannet. – Den kom seg opp på isen, hvor den sto oppreist en kort periode. Så la den seg ned. Viltnemnda måtte til slutte avlive den da den var kraftig nedkjølt, melder politiet.

  Elg gjennom isen i Vråvatn
  Foto: Politiet
 • Elg gjennom isen i Kviteseid

  En elg har gått gjennom isen 100 meter fra land på Vråvatn, cirka to kilometer fra Flatland. Viltnemnda og en patrulje fra politiet er på vei til stedet.

 • 119 uten strøm

  Søndag morgen er 119 av Skagerak Energis kunder i Telemark uten strøm. Det er innbyggere i Bamble, Siljan og Skien som er berørt. – Vi har mannskaper og helikopter ute for å rette feil alle steder, sier kommunikasjonssjef Thor Bjørn Omnes.

 • Mistet førerkortet etter ulykke

  En sjåfør har mistet førerkortet etter en ulykke i Meensvegen i Skien lørdag kveld. Fire personer i to biler var involvert i ulykken. Alle fire ble sjekket av lege på stedet.