NRK Meny
Normal

Vogntogvelt på Herreveien

Et vogntog har veltet på Herreveien i Bamble. Politi, brannvesen og ambulanse kom til stedet. Det er redusert fremkommelighet på Herrevegen mellom avkjøringa til Skjerkøya og Surtebogen.

Trailervelt Herreveien

Et vogntog har veltet på Herreveien mellom avkjøringa til Skjerkøya og Surtebogen.

Foto: Susanne Flølo / NRK

Mandag formiddag veltet et vogntog på Herreveien, mellom avkjøringa til Skjerkøya og Surtebogen.

Ingen personer er skadet etter utforkjøringen.

– Vogntoget var lastet med plastråstoff, men det er ikke snakk om farlig gods. Kjøretøyet har kommet for langt ut på veiskuldra og glidd ut av vegen og ble liggende på siden, melder operasjonsleder i Telemark politidistrikt Vidar Aaltvedt.

Viking har kommet til stedet for å trekke bilen opp igjen. Det vil bli litt redusert fremkommelighet på sted inntil vegen er ryddet.

Trailervelt Herrevegen

Det er trafikale problemer på stedet etter ulykken.

Foto: Susanne Flølo / NRK

  • Får tre millioner til forskning

    Overlege ved Sykehuset Telemark Håkon Tobro har fått tre millioner kroner til forskning på slagbehandling. Forskningsmidlene skal brukes over flere år, og målet er at de skal bidra til en bedre slagbehandling i distriktene.

  • Fått i seg røyk

    En voksen og et barn tas hånd om av helsepersonell etter å ha fått i seg røyk etter en brann ved Øvre Sølen i Porsgrunn.

  • CO₂-lagring blir prioritert i EU

    Statoils plan om CO₂-lagring under havbotnen på norsk sokkel har fått status som eit prioritert prosjekt i EU. Planen er å lagre CO₂ på same måte ved norske industrianlegg, slik som Norcem i Brevik og Yara på Herøya.