NRK Meny
Normal

Til sykehus etter hyttebrann

En mann er kjørt til sykehus på Notodden etter hyttebrann på Reshjemheia i natt.

Laster kart, vennligst vent...

Ei hytte på Resjemheia mellom Bø og Notodden brant i natt.

Brannvesen fra både Notodden og Bø rykket ut til en hyttebrann på Reshjemheia mellom Notodden og Bø i natt. Politiet fikk melding om brannen klokka 0257, og det var en nabo som varslet om brannen. Den samme naboen fikk reddet en mann ut av den brennende hytta.

Alle nødetater var etter hvert på plass, og mannen blei tatt hånd om av helsepersonell og kjørt til Notodden Sykehus med røykskader, opplyser operasjonsleder i politiet, Vidar Aaltvedt.

Funnet på Notodden

Politiet begynte søk etter to andre personer som skal ha vært inne i hytta. Et par timer seinere blei disse personene lokalisert på en adresse på Notodden, og de er ikke skadd av brannen.

Brannen en nå slukket, og politiet etterforsker brannen for å finne brannårsaken, opplyser operasjonslederen.

 • Nei til eigedomsskatt

  Både Seljord og Vinje seier nei til å innføre eigedomsskatt no. Vinje seier nei mot røystene til SV, medan Miljøpartiet Dei Grøne var det einaste partiet som røysta for å innføre skatten i Seljord.

 • 24 millioner til Vinje-senteret

  Vinje kommunestyre vedtok i dag et budsjett som gjør at byggingen av Vinje-senteret kan starte i 2018. Senteret skal holde til i nedlagte Vinje skule. Kostnadene på ombygging og tilbygg er regnet til vel 24 millioner kroner.

 • Vegvesenet tar sitt ansvar

  – Vi tar vår del av ansvaret, sier Tore Kaurin i Vegvesenet. En fotnote i Vegvesenets rapport om utbygging av Lannavegen i Nome har blitt oversett siden 2015, og det betyr at det nå mangler minst 90 millioner kroner til byggingen.

  Avdelingsleder i Statens vegvesen, Tore Kaurin
  Foto: Hina Aslam / NRK
 • Vestfold-ja til sammenslåing

  Vestfold fylkeskommune har akkurat fattet et enstemmig vedtak om sammenslåing med Telemark. Telemark har tidligere gjort samme vedtak.