NRK Meny
Normal

Store skader etter husbrann

Brannen i et bolighus på Klovholt er slukket og vegen er åpent igjen, men huset har fått store skader.

Boligbrann

STORE SKADER: Brannen er slukket og ingen personer er kommet til skade, men huset har trolig blitt totalskadd i brannen.

Foto: Theo Aasland

Det har brent i et bolighus på Klovholt ved riksvei 36. Ingen personer er kommet til skade, men huset er trolig totalskadd.

Jan Olaf Jansen, operasjonsleiar Telemark Politidistrikt

Jan Olaf Jansen, operasjonsleder hos politiet i Telemark.

Foto: Anne Lognvik / NRK

– Det er ikke brent helt ned men det er store skader, og skade for at det har blitt totalskadd, sier operasjonsleder Jan Olaf Jansen.

Vegen åpent igjen

Strekningen Skien- Seljord på riksvei 36 ble stengt på grunn av brannen, men er nå åpnet igjen. Det opplyser vegtrafikksentralen sør.

Ingen skadet

Jansen bekrefter at ingen har kommet til skade i brannen.

– De kom seg ut i god tid.

Ukjent årsak

Brannen skal ha startet i en garasje, før den har spredd seg videre til bolighuset. Brannen er nå slukket, men årsaken til brannen er foreløpig ukjent. Teknikere har enda ikke fått anledning til å undersøke huset.

De har ikke vært der enda. Det er for varmt for teknikerne, sier Jansen.

Laster Twitter-innhold
 • Vil kaste ut Bombemann

  Borettslaget vil kaste ut mannen som er siktet for å oppbevare store mengder farlig sprengstoff i leiligheten sin. Det bekrefter advokat Ole Revhaug, som er engasjert av borettslaget på Vallemyrene, til Varden.

 • 13 792 uføre i Telemark

  12,7 prosent av befolkningen i Telemark er uføre. Per 31. desember 2017 var det registrert 13 792 mottakere av uføretrygd i Telemark. Det er en økning på 164 personer eller 1,2 prosent i forhold til samme periode i fjor, melder TA.

 • Dømt for svindel

  En 25 år gammel mann er i Aust-Telemark tingrett dømt ett år og fem måneders ubetinget fengsel og til å betale sine ofre 1 081 441 kroner i erstatning. Mannen ble dømt for svindel, narkotikabruk og mer. Det melder TA. Mannen har anket dommen.

 • Bilbrann i skien

  En bil tok i natt fyr ved avkjøringen til Svanstul ved Valebøvegen i Skien. Brannen startet i motorrommet under kjøring. Ingen personer kom til skade etter bilbrannen.