NRK Meny

Skal diskutere fiskesperra

Fremtiden til den elektriske fiskesperra ved Kjeldal sluse i Lunde skal diskuteres på nytt i ettermiddag. Fylkesmannen i Telemark har tidligere foreslått å legge ned fiskesperra, men det har skapt reaksjoner. Jarle Steinkjer i Miljødirektoratet sier at han skal delta på møtet i Lunde i dag for å få innspill til veien videre.

Fiskesperre, Kjeldal sluse
Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK
 • Person klemt mellom to bilar

  Ein person har kome i klem mellom to bilar på Lifjellvegen i Bø. Ein av bilane kom ned ein bakke og greidde ikkje å stoppe på den glatte vegen. Føraren i den eine bilen kom i klem og er sendt til legevakt for sjekk.

 • Liten lekkasje frå tankbilen

  Det er oppdaga ein liten lekkasje frå pumpesystemet på tankbilen som køyrde inn i eit hus i Kragerø. Naudetatane arbeider med å stoppe lekkasjen.

 • Arbeider med å få ut personar

  Naudetatane arbeider med å få ut personar frå andre etasje i huset i Kragerø som ein tankbil har køyrd inn i. Huset har blitt skeivt, melder politiet.

 • Tankbil køyrd inn i hus

  Ein tankbil med bensin og diesel har køyrd inn i eit hus i Nøkkeldalen i Kragerø. Det skal ikkje vera lekkasje frå tankbilen. Det var personar i huset da ulykka skjedde, men det er foreløpig uklart om dei er skadde. Brannvesenet er framme, politi og ambulanse er på veg.