NRK Meny
Normal

Leter etter savnet kvinne (47)

Politiet og hjelpemannskaper har søkt etter en savnet kvinne (47). Hun har vært savnet i Bø siden i går kveld.

Redningsaksjon Bø

REDNINGSAKSJON: Røde Kors, Sivilforsvaret og Norske Redningshunder bistår politiet i søket etter den savnede kvinnen.

Foto: Lorentz Berg / NRK

– Vi har ikke gjort noen funn foreløpig. Nå er vi i ferd med å bytte ut en del mannskaper, sier operasjonsleder i Telemark politidistrikt, Geir Kastmo.

Politiet leter etter kvinnen, som er savnet fra hjemmet sitt i Bø. Søket har foregått igjennom natten. Trettifem personer fra politiet, Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Sivilforsvaret og Norske Redningshunder er med i søket. Like etter klokken 05.00 ble også et redningshelikopter tatt i bruk i søket.

– Vi Leter i et område, der vi har fått tips om at hun ble observert i går kveld. Området er til dels krevende, noen kilometer utenfor Bø sentrum, sier Kastmo.

Hun ble sist sett ved Meny i Bø sentrum klokka 16.00 i går.

Laster Twitter-innhold

Ble observert i går kveld

Politiet ønsker å komme i kontakt med publikum dersom noen har gjort aktuelle observasjoner i området Gygrestolfjellet, der hun muligens sist ble observert i går kveld.

– Vi fortsetter som vi har holdt på i hele natt. Vi søker på aktuelle områder, og selv om vi har sjekka ut mange områder hittil, søker vi nå i et område etter tips fra noen som kan ha observert kvinnen, sier Kastmo.

Lensmann i Bø og Sauherad, Sigrid Dahl, sier at de nå leter i et stort området, som de deler opp i søksteiger.

– Nå undersøker vi også vannkilder. Det er også aktuelt å be om dykkerhjelp. Vi prøver å ta høyde for flere eventualiteter, og søker derfor på denne måten.

Familien til den savnede Bø-kvinnen er fortvilet over at hun ikke er kommet til rette, og går nå i samråd med politiet ut med navnet:

– Den savnede er 47 år gammel, og hun har vært savnet siden tirsdag ettermiddag, sier Dahl.

Leteaksjon i Bø

SAVNET KVINNE: En kvinne i 40-årene er savnet i Bø i Telemark. Nå leter politi og hjelpemannskaper etter henne.

Foto: Erik Aarnes
 • To mål av Tobias Lauritsen

  Odd-spiss Tobias Lauritsen ser ut til å ha funnet skåringsformen etter at han ble frisk av kyssesyken. Lauritsen skåret i kveld to mål da Odds reserver slo Fram Larvik i en treningskamp. Marius Bustgaard Larsen skåret det siste målet til Odd.

 • Her kan du se Østafjells 20.55:

  Østafjells 20:55
 • Utsetter åpning av Lilleelvkrysset

  Arbeidene ved Lilleelvkrysset i Porsgrunn vil ta lengre tid enn planlagt. Fylkesvei 32 ble stengt i mars i fjor og skulle etter planen bli åpnet igjen i juli. – Nå snakker vi om en åpning i september, sier prosjektleder Roar Gärtner til TA.

 • Her kan du se Østafjells 18.50:

  Østafjells 18:50