NRK Meny
Normal

Fire personer kjørt til sykehus med kuttskader

E18 over Grenlandsbrua i Telemark er åpen igjen etter en kjedekollisjon. Tre biler var involvert, opplyser politiet.

Laster kart, vennligst vent...

Trafikkulykken skjedde på E18 i Telemark søndag kveld.

Trafikkulykken skjedde på E18 i nordgående løp på Grenlandsbrua like før klokken 19 søndag kveld. Alle nødetatene rykket ut til stedet.

– En voksen og tre barn er kjørt til sykehuset med diverse kuttskader. To voksne og to barn er kjørt til legevakt for sjekk. En sjåfør kom uskadd fra ulykken, opplyser politiet.

Grenlandsbrua var sperret i begge retninger etter ulykken. Politiet ba bilister være oppmerksomme og finne omkjøringsveier.

– Det er en kjedekollisjon mellom tre biler. Flere barn er i bilene, skrev politiet i Telemark på Twitter etter ulykken.

Klokken 19.45 opplyste politiet at E18 var ryddet, og det var igjen fri ferdsel i begge retninger.

 • Bilbrann i skien

  En bil tok i natt fyr ved avkjøringen til Svanstul ved Valebøvegen i Skien. Brannen startet i motorrommet under kjøring. Ingen personer kom til skade etter bilbrannen.

 • Kjørt til legevakt etter vold

  En mann begynnelsen av 20-årene utøvde i natt vold mot en jevnaldrende kvinne. Kvinnen fikk slått ut en tann og fikk hevelser i ansiktet. Mannen er pågrepet av politiet. Politiet kjørte kvinnen til legevakten.

 • Ingen mistenkte i saken

  Politiet jobber fortsatt med å finne gjerningspersonene bak ransforsøket på urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag. Politiet opplyser til NRK at de ikke har pågrepet noen for forholdet, og har heller ingen mistenkte så langt.

 • Bilskiltet stjålet i Oslo i natt

  Bilskiltet på fluktbilen som ble brukt, etter at to menn forsøkte å slå inn døra med en øks hos Urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag, ble stjålet i Oslo i natt. Det melder Varden. Det er fortatt ingen som er siktet for forholdet.