NRK Meny
Normal

Hør og se Telemarksendinga direkte

Akkurat nå kan du se ettermiddagssendinga på radio, og ikke minst hvordan vi forbereder oss til TV-sendingen, NRK Østafjells.

Even Skårberg Aarnes, Telemarksendinga

I tillegg kan du også se hele cupkampen i fotball mellom Tollnes og Odd som starter klokken 18.

NRK Telemarks Even Skårberg Aarnes er programleder for Telemarksendinga fra klokken 14 til klokken 17. Deretter tar han seerne med rundt i redaksjonen for å se hvordan TV-sendingen blir til de siste timene.

Laster Twitter-innhold
 • Bilbrann i skien

  En bil tok i natt fyr ved avkjøringen til Svanstul ved Valebøvegen i Skien. Brannen startet i motorrommet under kjøring. Ingen personer kom til skade etter bilbrannen.

 • Kjørt til legevakt etter vold

  En mann begynnelsen av 20-årene utøvde i natt vold mot en jevnaldrende kvinne. Kvinnen fikk slått ut en tann og fikk hevelser i ansiktet. Mannen er pågrepet av politiet. Politiet kjørte kvinnen til legevakten.

 • Ingen mistenkte i saken

  Politiet jobber fortsatt med å finne gjerningspersonene bak ransforsøket på urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag. Politiet opplyser til NRK at de ikke har pågrepet noen for forholdet, og har heller ingen mistenkte så langt.

 • Bilskiltet stjålet i Oslo i natt

  Bilskiltet på fluktbilen som ble brukt, etter at to menn forsøkte å slå inn døra med en øks hos Urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag, ble stjålet i Oslo i natt. Det melder Varden. Det er fortatt ingen som er siktet for forholdet.