NRK Meny
Normal

– Fine ord og feite løgner

Fine ord og feite løgner, sier TA-redaktør Ove Mellingen om sykehusdirektørens innstilling til ny sykehusstruktur i Telemark. I ettermiddag møtte han sykehusdirektør Bess Frøyshov til debatt. Hør den her.

Ove Mellingen

Redaktør i TA, Ove Mellingen har kommet med kritikk mot sykehusnedleggelsene i Telemark.

Foto: Anne Lognvik / NRK

Denne uka ble det klart at sykehusdirektøren holder fast ved å legge ned akuttfunksjonen ved både Kragerø og Rjukan sykehus. I ettermiddag møttes avisredaktør i TA, Ove Mellingen og sykehusdirektør i Sykehuset Telemark, Bess Frøyshov til debatt.

 • Ja til nye Down Town

  Fylkeskommunen sier ja til bygginga av 100 nye boliger, og utvidelsen av kjøpesenteret Down Town i Porsgrunn. Telemark fylkeskommune mener at bygginga ikke skader de fredede museumsområdene ved kjøpesenteret, skriver PD

 • Årsavgiften kommer i desember

  Bileierorganisasjonen NAF er positiv til nyordningen om at regningen på årsavgiften på bil kommer nå i desember i stedet for på vårparten. Avgiften har skiftet navn til Trafikkforsikringsavgift og skal kreves inn av forsikringsselskapene.

 • Tiltak for å redusere korrupsjon

  Telemark Kommunerevisjon ber Vinje kommune gjennomføre flere tiltak for å redusere risikoen for korrupsjon, skriver Vest Telemark Blad. Kommunerevisjonen viser i sin rapport til flere svakheter og mangler i byggesaksbehandlinga i Vinje.

 • Tar hacking på alvor

  Industrien tar hacking og datasikkerhet på alvor. Tall fra Direktoratet for forvaltning og IKT viser at 56 prosent av statlige virksomheter opplevde forsøk på identitetstyveri i 2017. For å finne sikkerhetshull leier bedrifter inn egne hackere.