Tiril Eckhoff med absurd rulleskiskade: – Har fått en ny kroppsdel

En stor kul stikker ut av Tiril Eckhoffs venstre hofte etter at hun onsdag falt under rulleskitrening i Holmenkollen.

Tiril Eckhoff skade

SJELDENT SYN: Slik så Tiril Eckhoffs høyre hofte ut fredag formiddag.

Foto: Privat

– Jeg har bare tryna på rulleski, det er ikke noe mer. Jeg tror ikke dette er noe farlig, jeg tror det er agurknytt, sier Eckhoff.

NRK ringer Norges største skiskytterstjerne på kvinnesiden ti minutter etter at hun fredag la ut bildene av den mildt sagt spesielle skaden på sin Instagram-profil.

Hun ler gjennom stort sett hele intervjuet. For selv om hun ikke tror det er noe alvorlig galt, ser hun absurditeten i hvordan skaden ser ut.

– Ja, det ser ut som jeg har fått et lite implantat, fastslår hun.

Tiril Eckhoff

VM-SUKSESS: Tiril Eckhoff reiste hjem fra vinterens VM i Østersund med to gull og ett sølv.

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

– Var seriøst bekymret

– Hva var det som skjedde?

– Det var en svingteknikk i Holmenkollen. Det var fotoceller, så jeg ville slå Thekla (Brun-Lie), ga alt og så trynet jeg. Men jeg slo Thekla, det er viktigst.

– Du ler, men det ser ganske vondt ut?

– Jeg skal seriøst til legen nå for å sjekke om jeg må drenere den, sier Eckhoff.

Så avslører hun at det var onsdag uhellet var ute. I første omgang tok hun det ikke helt på alvor, og fortsatte å trene som normalt.

– Det var kanskje det som ikke var så smart. I går var jeg seriøst bekymret over å ha en tennisball, eller noe enda større enn en tennisball, som stikker ut av låret. Det har bare hovnet mer og mer opp. Nå må jeg gjør noe med det, sier hun.

– Interessant følelse

– Hvordan har det for eksempel vært å sove?

– Det går fint, jeg ligger bare på andre sida, men det pumper litt. Det er en interessant følelse. Det er som om man har fått en ny kroppsdel, beksriver Tiril Eckhoff.

Når NRK tar kontakt med Eckhoff senere fredag, har hun vært hos legen. Der fikk hun beskjed om at det heldigvis bare er snakk om en «Donald-kul».

Siste nytt

 • Nok en remis for Carlsen

  Magnus Carlsen fortsetter sin lange rekke av sjakkpartier uten tap. Lørdag ble det en ny remis mot russeren Jan Nepomnjasjtsji i Sinquefield Cup i USA.

  Det sendte Carlsen opp på 86 strake langsjakk-partier uten nederlag. Han står imidlertid med sju strake remis i St. Louis-turneringen.

  Norway Chess
  Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
 • Salah-show senket Arsenal

  Joel Matip startet maktdemonstrasjonen i Liverpools 3-1-seier over Arsenal i Premier League lørdag. Mo Salah sikret så seieren med to mål, det ene på straffe. Liverpool er eneste lag i Premier League med full poengpott etter tre serierunder.

  Pre Season Friendly - Olympique Lyonnais v Liverpool
  Foto: Denis Balibouse / Reuters
 • Vos vant igjen i i Tour of Norway

  Den nederlandske sykkelstjernen Marianne Vos vant lørdagens etappe i Ladies Tour of Norway og går mot sin tredje strake sammenlagtseier i rittet.

  Den regjerende mesteren tok sin andre strake etappeseier i rittet.

  Vos
  Foto: Christophe Ena / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal