Tiril Eckhoff med absurd rulleskiskade: – Har fått en ny kroppsdel

En stor kul stikker ut av Tiril Eckhoffs venstre hofte etter at hun onsdag falt under rulleskitrening i Holmenkollen.

Tiril Eckhoff skade

SJELDENT SYN: Slik så Tiril Eckhoffs høyre hofte ut fredag formiddag.

Foto: Privat

– Jeg har bare tryna på rulleski, det er ikke noe mer. Jeg tror ikke dette er noe farlig, jeg tror det er agurknytt, sier Eckhoff.

NRK ringer Norges største skiskytterstjerne på kvinnesiden ti minutter etter at hun fredag la ut bildene av den mildt sagt spesielle skaden på sin Instagram-profil.

Hun ler gjennom stort sett hele intervjuet. For selv om hun ikke tror det er noe alvorlig galt, ser hun absurditeten i hvordan skaden ser ut.

– Ja, det ser ut som jeg har fått et lite implantat, fastslår hun.

Tiril Eckhoff

VM-SUKSESS: Tiril Eckhoff reiste hjem fra vinterens VM i Østersund med to gull og ett sølv.

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

– Var seriøst bekymret

– Hva var det som skjedde?

– Det var en svingteknikk i Holmenkollen. Det var fotoceller, så jeg ville slå Thekla (Brun-Lie), ga alt og så trynet jeg. Men jeg slo Thekla, det er viktigst.

– Du ler, men det ser ganske vondt ut?

– Jeg skal seriøst til legen nå for å sjekke om jeg må drenere den, sier Eckhoff.

Så avslører hun at det var onsdag uhellet var ute. I første omgang tok hun det ikke helt på alvor, og fortsatte å trene som normalt.

– Det var kanskje det som ikke var så smart. I går var jeg seriøst bekymret over å ha en tennisball, eller noe enda større enn en tennisball, som stikker ut av låret. Det har bare hovnet mer og mer opp. Nå må jeg gjør noe med det, sier hun.

– Interessant følelse

– Hvordan har det for eksempel vært å sove?

– Det går fint, jeg ligger bare på andre sida, men det pumper litt. Det er en interessant følelse. Det er som om man har fått en ny kroppsdel, beksriver Tiril Eckhoff.

Når NRK tar kontakt med Eckhoff senere fredag, har hun vært hos legen. Der fikk hun beskjed om at det heldigvis bare er snakk om en «Donald-kul».

Siste nytt

 • Alvorlig ulykke på Momarken

  Travkusk Gøran Antonsen ble hentet av luftambulanse etter en stygg travulukke på Momarken tirsdag kveld. Ulykken skjedde da hesten New Fighter som Solberg kjørte, trolig snubler på oppløpet, melder Trav365.no. Også Adrian Solberg Akselsen skal være skadd.

 • Holøs til Lidköping

  Ishockeybacken Jonas Holøs (31) vender tilbake til SHL og skal spille for Linköping fra neste sesong.

  Den norske landslagskapteinen, som de to siste sesongene har spilt for sveitsiske Fribourg-Gotteron, har skrevet under på en toårskontrakt med sin nye klubb.

  Holøs
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix
 • Hynne på andreplass i Sverige

  Med tiden 2.02,61 ble Hedda Hynne nummer to på 800-meteren i Grand Prix-stevnet i svenske Sollentuna tirsdag kveld. Svenske Lovisa Lindh vant på 2.01,79. Begge løp på sesongbeste, men var et stykke unna VM-kravet på 2.00,60.

  Hedda Hynne
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal