Skreddersydd løype for Myhre

Aksel Lund Svindal er tilbake på norsk jord. Det betyr at Lars Elton Myhre, Kjetil Jansrud, Leif Kristian Haugen og Truls Ove Karlsen må ordne biffen.

Lars Elton Myhre på pressetreff i Whistler Olympic Park

Lars Elton Myhre på pressetreff i Whistler Olympic Park.

Foto: Per Espen Løkenhagen / Scanpix

Nett-TV: Se 1. omgang i slalåm fra kl. 19

Lørdag er det duket for siste konkurransedag for alpinistene i OL i Vancouver, når slalåm står på programmet.

Landslagssjef Marius Arnesen har stor på tro på Lars Elton Myhre på lekenes nest siste konkurranse-dag.

- Han virker veldig avslappet og fin. Han er offensiv og kjører bra på ski for tiden. Traséen og alt passer bra, så det er ikke noe grunn til at han ikke skal kjøre råfort i denne slalåmen her, sier Arnesen til NRK.

Stinn av selvtillit

Lars Elton Myhre er spesielt god til å kjøre i flate partier, derfor er disiplinen i OL skreddersydd for nordmannen.

Saken fortsetter under video

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

- Løypa er av de flater som vi kjører i verdenscupen, så det er ingen ulempe for meg. Jeg er jævlig god på flater faktisk, men det er mange elementer her. Du har flater og overganger til heng. Du har alt, men det er ikke stupbratt, og det synes jeg er helt greit, siel Myhre til NRK.

- Når det er mesterskap så er det én ting man går for, og får vi den tingen jeg tenker på så er vi veldig fornøyde, sier Arnesen og smiler.

Hvilken ting er det du tenker på?

- Jeg tenker på noe man kan putte rundt halsen, avslutter landslagssjefen.

Første omgang av slalåmen starter kl. 1900 norsk tid.

Siste nytt

 • Idretten ber om nye 500 millioner

  Kulturdepartementet har så langt satt av én milliard kroner for å dekke de inntektstapene idretten har lidd under koronakrisen, men nå ber idrettspresident Berit Kjøll om 500 millioner ekstra. Det innebærer blant annet et ønske om å kompensere et bredere spekter av inntekter, blant annet bingo- og basarinntekter. I tillegg vil NIF flytte startdatoen for kompensasjonsordningen fra 12. mars til 5. mars.

  Kjøll
  Foto: Terje Pedersen
 • «Norske» Alkmaar klager til Uefa

  AZ Alkmaar nekter å godta at Ajax går direkte inn i høstens mesterliga. Klubben til Jonas Svensson, Fredrik Midtsjø og Håkon Evjen ber nå Uefa om hjelp, skriver NTB. Årsaken er at kun målforskjellen skilte Alkmaar og Ajax, men førstnevnte vant begge oppgjørene innbyrdes. Det var ni serierunder igjen da serien ble kansellert.

  Midtsjø
  Foto: Ronald Zak / AP
 • Kings lagkamerat koronasmittet

  Joshua Kings lagkamerat og Bournemouth-målvakt Aaron Ramsdale har testet positivt for koronaviruset, opplyser klubben. Han mener selv å ha blitt smittet etter en handletur, skriver NTB.

  aPE05JOaJB8
  Foto: Jon Super / Jon Super

Sendeplan

Kl. Program Kanal