Skreddersydd løype for Myhre

Aksel Lund Svindal er tilbake på norsk jord. Det betyr at Lars Elton Myhre, Kjetil Jansrud, Leif Kristian Haugen og Truls Ove Karlsen må ordne biffen.

Lars Elton Myhre på pressetreff i Whistler Olympic Park

Lars Elton Myhre på pressetreff i Whistler Olympic Park.

Foto: Per Espen Løkenhagen / Scanpix

Nett-TV: Se 1. omgang i slalåm fra kl. 19

Lørdag er det duket for siste konkurransedag for alpinistene i OL i Vancouver, når slalåm står på programmet.

Landslagssjef Marius Arnesen har stor på tro på Lars Elton Myhre på lekenes nest siste konkurranse-dag.

- Han virker veldig avslappet og fin. Han er offensiv og kjører bra på ski for tiden. Traséen og alt passer bra, så det er ikke noe grunn til at han ikke skal kjøre råfort i denne slalåmen her, sier Arnesen til NRK.

Stinn av selvtillit

Lars Elton Myhre er spesielt god til å kjøre i flate partier, derfor er disiplinen i OL skreddersydd for nordmannen.

Saken fortsetter under video

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

- Løypa er av de flater som vi kjører i verdenscupen, så det er ingen ulempe for meg. Jeg er jævlig god på flater faktisk, men det er mange elementer her. Du har flater og overganger til heng. Du har alt, men det er ikke stupbratt, og det synes jeg er helt greit, siel Myhre til NRK.

- Når det er mesterskap så er det én ting man går for, og får vi den tingen jeg tenker på så er vi veldig fornøyde, sier Arnesen og smiler.

Hvilken ting er det du tenker på?

- Jeg tenker på noe man kan putte rundt halsen, avslutter landslagssjefen.

Første omgang av slalåmen starter kl. 1900 norsk tid.

Siste nytt

 • Arsenal utnyttet Chelsea-tabbe

  Chelsea styrte banespillet, men misbrukte muligheten til mer eller mindre å sikre seg retten til spill i neste sesongs mesterliga etter 0-1-tapet for Arsenal.

  Chelsea ligger fortsatt plassert på 4.-plass selv om det ble null poeng, og det betyr at de også fortsatt ligger an til en plass Champions League kommende sesong selv om West Ham, Liverpool og Tottenham fortsatt har en teoretisk mulighet til å snappe den viktige 4.-plassen.

  Martin Ødegaard spilte hele kampen for Arsenal. Han fikk en liten mulighet med 20 minutter igjen å spille, men skuddet fra rundt 15 meters hold gikk over fra nordmannen.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Shaun Botterill / AP
 • Milan nærmere mesterligaspill

  Jens Petter Hauge ble værende på benken da Milan viste kjempeform og slo Torino 7–0 i Serie A onsdag. De tre siste målene var signert Ante Rebic.

  Med to runder igjen av Serie A ser mulighetene for å sikre mesterligaspill neste sesong gode ut for Milan. De ligger på 3.-plass med like mange poeng som Atalanta, som de møter i siste serierunde, på 2.-plass. 4.-plasserte Napoli er to poeng bak, mens Juventus er tre poeng bak på 5.-plass.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Spada / AP
 • Norge slo Danmark etter forlengning

  Drøyt to minutter inn i forlengingen sørget en pasning av Mats Rosseli Olsen og scoring av Emil Lilleberg for norsk 4-3-seier over Danmark.

  Rosseli og Lilleberg kom to mot én i forlengingen og sørget for at Norge fikk seg ekstra selvtillit inn mot VM i Riga senere denne måneden.

  Norge stilte med et forsterket lag sammenlignet med laget som tapte 0–4 for Danmark for seks dager siden. Lagene møtes til ny dyst torsdag.

  VM-oppkjøring ishockey, menn: Danmark - Norge
  Foto: Fredrik Hagen / Norges Ishockeyforbund / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal