Hopp til innhold

Duestad hjalp kvinnene til lagsølv i skyte-EM – ble nummer fire individuelt i 50 m match

Jeanette Hegg Duestad førte an da Norges kvinner vant lagsølv i rifle 50 meter match i EM skyting, men nådde ikke opp i medaljekampen individuelt. Hun endte på 4. plass.

Jenny Stene ble nummer 12 med 588 poeng og Mari Bårdseng Løvseth nummer 23 med 586 poeng. Til sammen holdt det til norsk sølv i lagkonkurransen, åtte poeng bak Sveits.

I klassen for menn tok både Jon-Hermann Hegg og Henrik Larsen seg til finale, og Hegg sto igjen som europamester.

Sammen med Ole Martin Halvorsen ble det gull også i lagkonkurransen. Dermed ble det to gull og sølv for de norske rifleskytterne i Osijek tirsdag.

(©NTB)

NPReQN493FI
Foto: NTB

Sportsnyheter

UEFA Euro 2024, day 31, Final, Spain - England

Ble hengt ut av TV-profil – her slår han tilbake etter EM-finalen

Etter EM-gullet klarte ikke Marc Cucurella å dy seg. Han sendte et stikk i retning TV-profil Gary Neville etter noen krasse uttalelser tidligere i mesterskapet.

dnyEgmacwhc

Suksesstrener Mikkjal Thomassen forlater Fredrikstad

Mikkjal Thomassen (48) forlater Fredrikstad midt i sesongen. Han har takket ja til en annen klubb.

Kane

Fikk EM-drømmen knust igjen: – Så vondt som det kan bli

Spania stakk seirende ut av en høydramatisk EM-finale og snøt England på tampen.

Siste nytt

 • Thomas Müller ferdig som tysk landslagsspiller

  Thomas Müller (34) har spilt sin sist kamp for Tysklands landslag. Veteranens beskjed kom etter EM-sluttspillet på hjemmebane.

  Der røk Tyskland ut i kvartfinalen mot Spania. Etter kampen hintet Müller om landslagsexit, og nå har han gjort alvor av det. Mandag meddelte han om sin avgjørelse i sosiale medier.

  Bayern München-spilleren stoppet på 131 landskamper og 45 mål. Han er nummer tre på listen over spillerne med flest kamper for Tyskland. Lothar Matthäus har rekorden på 150, mens Miroslav Klose stoppet på 137.

  Müller vant verdensmesterskapet med Tyskland i 2014. I 2010 ble han VMs toppscorer med fem mål.

  Müller har tidligere hatt en langvarig pause fra landslagsspill. Han spilte ingen kamper mellom november 2018 og februar 2021, noe som var en konsekvens av at daværende Tyskland-trener Joachim Löw skulle fornye landslaget etter et svakt VM i 2018.

  34-åringen spilte bare 56 minutter fordelt på to kamper under årets EM. Han kom inn fra benken mot Spania. Müller har spilt i Bayern hele sin profesjonelle karriere. Kontrakten med klubben strekker seg til neste sommer.

  (NTB)

  UlsLKc7P978
  Foto: AP
 • Suksesstrener Mikkjal Thomassen forlater Fredrikstad

  Mikkjal Thomassen (48) forlater Fredrikstad midt i sesongen. Han er på vei til ny klubb.

  Det melder FFK. Spillerne fikk beskjed om avgangen mandag formiddag.

  Thomasen ble hentet til Fredrikstad i november 2022. Mannen fra Færøyene fikk skikk på klubben og ledet den i fjor opp til Eliteserien som vinner av 1. divisjon.

  Med det var FFK tilbake på øverste nivå siden 2012. Laget har overrasket i comebacket og ligger på en sterk 5.-plass med 23 poeng fra 14 kamper.

  (NTB)

  dnyEgmacwhc
  Foto: NTB
 • Ruud ned én plass på ATP-rankingen

  Alex de Minaurs imponerende spill i Wimbledon har vippet Casper Ruud fra 8.- til 9.-plass på ATP-rankingen. For Holger Rune fortsetter nedturen.

  Det kommer fram av den ferske oppdateringen mandag.

  Blant de fem fremste er det ingen endringer, og Jannik Sinner er fortsatt klar verdensener tross kvartfinaletap i Wimbledon. Bak italieneren følger Novak Djokovic, mens Wimbledon-vinner Carlos Alcaraz blir værende på sin 3.-plass. Spanjolen hadde ikke mulighet til å øke sin poengsum i den engelske hovedstaden.

  Bak Alexander Zverev (5) og Daniil Medvedev (6) har De Minaur gjort et solid byks fra 9.- til 6.-plass. Hubert Hurkacz beholder sin posisjon som verdenssjuer, mens Andrej Rublev faller to plasser og er nummer åtte.

  De Minaurs klatring gjør at Ruud faller én plass. Opp til Rublev skiller det imidlertid bare 40 poeng. Ruuds beste posisjon på ATP-rankingen hadde han tilbake i september 2022. Da lå han på annenplass etter US Open.

  For danske Runes del ser nedturen enn så lenge ikke ut til å stoppe. 21-åringen er nummer 17 på ATP-rankingen. Det er Runes svakeste plassering siden oktober 2022. I september i fjor var dansken helt oppe på en 5.-plass. 21-åringens forrige tittel kom i München (ATP250) for 15 måneder siden.

  Denne uken skal Ruud i aksjon i svenske Båstad. Der skal han i tillegg til å spille singleturneringen også konkurrere i tospann med Rafael Nadal.

  (NTB)

  Xut-WFXOks4
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal