Normal

Pakket ut Sør Arena

I dag kom gresset på Sør Arena ut i friluft. Banemesteren skulle gjerne hatt litt mer tid til å klargjøre banen.

Video nsps_upload_2010_3_8_12_26_37_229.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Se Sør Arena bli pakket ut ved å klikke på bildet.

– Vi skulle gjerne vært på dette stadiet for ei uke siden, sier banemester på Sør Arena, Geir Lie.

Mandag formiddag ble duken som har dekket gressmatta endelig trukket av, etter at banemannskapene de siste ukene har skuffet snø til den store gullmedalje. All snøen og kulda har gjort at gresset er blitt liggende litt bak skjema, men det skal være klart til seriestart mot Sandefjord 14. mars, lover Lie.

– Spilleklart blir det, men vi skulle gjerne hatt det litt bedre. Vi får en bra bane å spille på, det er ikke det.

Lie sier de for nesten en måned siden begynte å fjerne rundt 60 centimeter med snø fra banen for å sette i gang opptininga.

– Men mye snø har falt etter det. Den har vi prøvd å holde vekk fra duken, men på grunn av kulde og mye vind, har vi ikke fått den fornuftige driften med bølgende varmluft over banen som vi hadde ønsket. Det har ikke gått helt etter planen, sier Lie.

– Blir bra til søndag

Start-trener Knut Tørum har vært og sett på banen i dag, og han er veldig fornøyd, selv om banemesteren mener gresset kunne vært grønnere.

– Dette ser veldig gøy ut, her kunne det blitt spilt fotball i dag. Men nå skal gutta ta finpussen den siste uka. Gressteppet er jeg ikke redd for, det kommer til å bli veldig bra søndag.

– Vi forlot en bane som var strøken før vinteren, og det får man igjen nå. Det er noen frostskader på gresset, men det skal nok fikses i løpet av uka, sier Tørum.