Kan SIF stanse Nybergsund?

Stavanger-laget møter tøff motstand i fjerde runde i 1. divisjon. Se alle kampene direkte i nett-TV.

Nybergsund, cup, vålerenga
Foto: Solum, Stian Lysberg, Nyhetsspiller, Nyhetsspiller / SCANPIX

Alle de tre Rogalandslagene i 1. divisjon skal i aksjon søndag.

Du kan se alle kampene på nett-tv og følge kampene spark for spark i NRKs livesystem fra kl 18.00.

Se Stavanger-Nybergsund direkte kl 18:00

Se Mjøndalen-Bryne direkte kl 18:00

Se Haugesund- Skeid direkte klokken 18:00

Stavanger - Nybergsund

Nybergsund har overrasket de fleste eksperter og står med tre strake seiere så langt. Hedmarkingene har slått sterke lag som Hønefoss og Haugesund og troner i ensom majestet på toppen av tabellen. Nyopprykkede Stavanger har heller ikke gjort seg bort. Rogalendingene åpnet med seier mot Alta og fulgte opp med et imponerende uavgjort-resultat borte mot Moss. Stavanger er foreløpig nummer sju med fire poeng.

Følg Stavanger - Nybergsund spark for spark

Mjøndalen - Bryne

Dette ligger ikke ann til et målrikt oppgjør på Nedre Eiker stadion. Lagene har scoret ett og sluppet inn to mål hver. Med andre ord har hverken Mjøndalen eller Bryne grunn til å smile over sesongåpningen. Lagene deler 13. plassen med to poeng hver.

Følg Mjøndalen - Bryne spark for spark

Haugesund - Skeid

Haugesund har hatt en åpning med både opp og nedturer. 4-1 hjemme mot Kongsvinger i andre runde var imponerende. Det samme kan ikke sies om 0-1 tapet for Nybergsund i forrige runde. Vestlendingene har fire poeng foreløpig. Skeid åpnet med et brak og knuste Notodden 3-0 borte. Siden har det blitt mindre mål, men gutta fra Torshov er fortsatt ubeseiret og innehar andreplassen på tabellen med syv poeng.

Følg Haugesund - Skeid spark for spark