Cupbombe på Jørpeland

Topplaget Sandnes Ulf røk ut av cupen etter å ha tapt 2-1 mot tredjedivisjonslaget Staal Jørpeland. De andre topplagene i Rogaland, er videre i cupen.

Sandnes Ulf supportere

Gaukene måtte dra skuffet hjem til Sandnes etter tapet mot Sandnes Ulf.

Foto: NRK

Flere gauker måtte dra skuffet hjem etter at Sandnes Ulf ble slått ut av cupen allerede etter første runde. Sandnes Ulf gikk på en smell og røk ut etter 2-1 tap mot tredjedivisjonsklubben Staal Jørpeland.

Bortelagets Kamil Saaliti scoret det første målet etter 26 minutter, men klarte ikke å holde ledelsen lenge. Staal fikk to kjappe straffespark i det 38. og det 45. minuttet, og Staals Arne Dalehaug, satte begge sikkert i nettet.

Andre omgang var målløs på Jørpeland stadion til tross for at Sandnes Ulf fikk en sjanse til å utligne i de siste minuttene. Bortelaget fikk et straffespark, men Staals keeper, Thomas Mæhle, reddet skuddet fra Aksel Berget Skjølsvik.

Ute av cupen

Sandnes Ulf, som spiller sin første sesong i øverste divisjon, har gjort en god figur så langt i årets tippeliga, med to uavgjort, to tap og to seire. Allikevel klarte de ikke å slå Staal som også tidligere har gjort det godt i første runde av cupen.

Ingen tippeligalag har røket ut i første runde av cupen siden 1993 da Lyn tapte mot Jevnaker.

Rundt 1600 publikummere var på plass på Jørpeland stadion.

Topplagene i Rogaland videre

De andre topplagene i Rogaland som spilte kamp 1. mai, Viking, Haugesund og Bryne, klarte alle å gå videre i cupen etter å ha vunnet rundens første kamp.

Flekkefjord - Viking 1 - 4

Avaldsnes - Haugesund 1- 7

Rosseland - Bryne 0 -3