Velkommen til Gullsnutten 2018

NRK inviterer pressen til Gullsnutten 2018 lørdag 14. april.

Gullsnutten

KLAR: Årets Gullsnutten-programleder er Martin Holmen fra mP3. Foto: Kim Erlandsen/NRK

Foto: Kim Erlandsen/NRK

For fjerde år på rad skal årets beste youtubere kåres. Prisutdelingen arrangeres av NRK P3 og Nordic Screens, og sendes direkte på NRK3 lørdag 14. april kl. 20.55. Årets programleder er Martin Holmen fra mP3. I tillegg vil youtuberne BeasVerden og Ramón lose publikum gjennom direktesendingen som sendes på storskjerm utenfor. Her blir det også "meet and greet" og rød løper før prisutdelingen begynner. I fjor kom flere tusen for å møte sine YouTube-helter.

Tid og sted lørdag 14. april:

Meet and greet
Kl. 19.30-20.30:
"Meet and greet" utenfor Store Studio på Marienlyst (Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1). Her blir det mulig å snakke med de nominerte youtuberne og fansen deres før prisutdelingen. Sendingen sendes også direkte på storskjerm samme sted.

Direktesending
Kl. 20.30:
Seneste tidspunkt for oppmøte for inngang til Store Studio. Det er begrenset med plasser til presse. Påmelding i forkant.

Kl. 20.55- 21.55: Direktesending i Store Studio. Sendingen vises også på storskjerm utenfor.

Kl. 21.55-22.15: Intervjuer og foto i Store Studio direkte etter sending. Åpen for alle.

Vi har begrenset med plasser til presse inne i Store Studio. Det vil ikke være et eget presserom, men pressen inviteres inn sammen med publikum. Bruk av sendere kan forstyrre sendingen og kan derfor ikke brukes. Alle er velkomne til å snakke med youtuberne før og etter prisutdelingen. Meld gjerne i fra om dere kommer. Vi kommer til å ha egen fotograf til stede, og kan også sende bilder i etterkant.

Påmelding:

Send navn på reporter og fotograf til marianne.skoien@nrk.no. Har dere spørsmål eller intervjuønsker før eller etter prisutdelingen, ta kontakt.

Kategoriene og de nominerte:

Årets video: «Vold i hjemmet, del 2» av Hanna-Martine, «PASSER IKKE INN» av Malin Nesvoll, «JEG FÅR MEG KJÆRESTE - MovieStarPlanet #1» av Murdrocks og «Mamma Murdrocks - fiksjon» av NRK FlippKlipp. Denne prisen deles ut før lørdag.

Årets serie: «Forsvinningsfredag» av Sara Høydahl, «MovieStarPlanet» av Murdrocks, «Ville veier» av NRK FlippKlipp og «Under dyna» av Nellie. Kategorien er ny i år.

Årets meningsbærer: Ellen Aabol, Dennis Vareide, Malin Nesvoll og Piateed.

Årets stjerneskudd: Sara Høydahl, Agnetesh, Hanna Elisabeth og Markuz Life. Denne prisen deles ut før lørdag.

Årets gamer: Rakkerstreker, Randulle, Kattekryp og Addexio.

Årets beauty: SandrathBeauty, Celina Karine, Agnes Lovise og Eveline Karlsen.

Årets morsomste: Murdrocks, Piateed, Stina Talling og Nellie.

Årets vlogger: Herman Dahl, Amalie Olsen, Dennis Vareide og Hanna-Martine.

Årets youtuber: Denne kategorien kan kvalifiseres som en hederspris og er den eneste prisen som ikke har vært åpen for nominasjoner. Her er alle norske youtubere automatisk nominert, og det er Gullsnutten-juryen som kårer vinneren


VELKOMMEN!